Kim Kardašijan otkrila tajni recept uz pomoć kojeg je skinula 20 kilograma

Kim Kardašijan otkrila tajni recept uz pomoć kojeg je skinula 20 kilograma

Autor: | 27/08/2016

0


Kim Kardašijan spada među one ljude koji su u svakom ternutku spremni da stvari iz ličnog života u svakom trenutku podeli sa fanovima, a time i sa javnošću.

U moru svkakvih "informacija" Kim je odlučila da podeli i svoja iskustva vezana za, mnogi će reći, rekordno skidanje kilograma.

U poslednjoj trudnoći Kim se ugojila 28 kilograma, a osam meseci nakon porođaja izgubila je gotovo sve. Ostalo joj je još nekoliko kilograma viška koje će, najavila je, definitivno skinuti u narednom, vrlo kratkom periodu. Kim je sada otkrila da je u svemu tome uspela zahvaljujući salati, i to ne bilo kakvoj.

To je salata koja je svih ovih meseci bila njena osnova ishrane, i upravo je zahvaljujući njoj uspešno dovela svoje telo u stanje pre trudnoće, a nije gladovala, i uz dodatne vežbe danas zaista opet mnoge fascinira izgledom.

Možda će neko pomisliti da čitav tim radi na njenom telu, ali Kim ističe da je samo snaga volje zaslužna za fit formu. To je i logično, jer niti trener može da radi vežbe umesto vas niti će neko drugi gladovati umesto vas.

Ali, Kim defitinitivno nije gladovala. Ne uz ovakvu salatu.

Ona se odlučila za Atkinsonovu dijetu, ali salata je ta, kako je priznala medijima, koja je najzaslužnija za njeno uspešno mršavljenje.

A recept zvuči privlačno kao što je salata sama - jer se radi od samo tri sastojka: listovi spanaća, grilovana piletina i feta sir s dresingom.

Jednostavno, zdravo, hranjivo, ukusno i - efektno.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Cover Images