Pet top saveta za besprekornu šminku na venčanju

Pet top saveta za besprekornu šminku na venčanju

Autor: | 31/08/2016

0

Mladoženja je izabran, venčanica ispeglana, gosti pozvani, hrana, cveće naručeni... Ostaje još da se pobrinete za svoj izgled i da se pred matičarem pojavite u punom sjaju. Primenite neka od mejk ap pravila koje vam ovde predlažemo, i budite sigurne da ćete svoje fotografije sa venčanja s ponosom svima pokazivati.

Primenite neka od mejk ap pravila koje vam ovde predlažemo, i budite sigurne da ćete svoje fotografije sa venčanja s ponosom svima pokazivati.

TREND
Šminka za venčanje obično nema mnogo veze sa aktuelnim make up trendovima. To što je aktuelna jaka šminka, ljubičasti tonovi ili upadljivo iscrtane oči, ne znači da tako našminkanje treba da odete do oltara. Mlada na prvom mestu treba da izgleda sveže, a šminkom treba da istakne najlepšena svom licu.

LICE

Barem dve nedelje pre venčanja pripremite lice. Koristite piling maske, umivajte se hladnom vodom, pijte više tečnosti i koristite aktivan kiseonik. Tako ćete stvoriti odličnu bazu - čistu kožu za šminkanje.

POGLED
Obavezno nabavite i dobar, ali ne ne preterano svetao, korektor za podočnjake. Stavite belu senku na rub donjeg kapka, a za otmeni izgled koristite matirane senke. Stavljajte ih umereno. Svetlije otnove nanesite na unutrašnje delove kapka. Ako želite možete da staviti veštačke trepavice. Vodootporna maskara se podrazumeva.

USNE
Posle zaklinjanja na večnu ljubav, budite spremni na prvi poljubac. Noć pre venčanja nanesite pakovanje na usne i uradite piling. Ako se odlučite za jaču šminku za oči, karmin neka bude manje upadljiv. Najbolja je prirodna, neutralna nijansa, takva da se gosti pitaju da li uopšte imate ruž.

TEN
Kada se kompletno našminkate ne zaboravite da na čelo, bradu, nos i jagodic nanesete malo pudera u prahu, da vam se lice ne bi sijalo.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/thinkstock