Prezident Hoteli nastavljaju da nižu nove poslovne uspehe - pečat u srpskoj kinematografiji

Prezident Hoteli nastavljaju da nižu nove poslovne uspehe - pečat u srpskoj kinematografiji

Autor: | 12/09/2016

0

Srpski nacionalni hotelski lanac Prezident Hoteli***** tokom avgusta i septembra ugostio je najpoznatijeg srpskog režisera i scenaristu Zdravka Šotru, kao i celokupnu ekipu serije „Santa Maria della Salute“ tokom njenog snimanja u Sremskim Karlovcima i Vojvodini.

Prezident Hotel***** u Novom Sadu imao je zadovoljstvo da pruži smeštajne usluge kako glumcima tako i ostatku ekipe serije i na taj način doprinese ostvarenju novog televizijskog projekta u režiji fenomenalnog Zdravka Šotre koji će svakako ostaviti značajan trag na srpsku kinematografiju.

Tom prilikom, u širokom spektru usluga koje Hotel Prezident nudi uživali su Bogdan Diklić, Nataša Ninković, Svetlana Bojković, Tamara Aleksić, Rastoder Ras, Predrag Ejdus, Goran Daničić, Vaja Dujović i drugi glumci, kostimografi, kompozitori...

Dok je ovaj hotel omogućavao ekipi najkvalitetniji odmor nakon celodnevnog napornog radnog dana, vođa ekipe i njen najstariji član Šotra, izabrao je luksuzni Premier Prezident Hotel***** u Sremskim Karlovcima kao svoje mesto za preko potrebnu relaksaciju. Osim režisera, usluge hotela Premier Prezident koristio je i Vojin Ćetković, glavni glumac ove biografske serije o životu jednog od najpoznatijih srpskih pesnika Laze Kostića.

U najnovijem televizijskom ostvarenju proslavljenog reditelja gledaoci će imati priliku da se pobliže upoznaju sa životom u Vojvodini s kraja 19. i početka 20. veka, ali i tragičnom ljubavnom pričom između Lenke Dunđerski i Laze Kostića koju je opevao u istoimenoj, svojoj najpoznatijoj pesmi Santa Maria della Salute.

Prezident Hoteli***** bili su i do sada domaćini brojinim poznatim ličnostima i ugostili velika domaća i svetska imena poput Rodžera Federera, Stanislasa Vavrinke, Rudolfa Van Vina, Nika Vujičića, Patrijarha Irineja, Dina Merlina, Milice Milše, Dragana Bjelogrlića, Isidore Bjelice, Nenada Čanaka, Kori Udovički, Slavice Đukić Dejanović, Vesne Zmijanac i mnogih drugih.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs promo
Tagovi: PR

Najnovije vesti