Isprobajte jednostavan, ali preukusan recept koji je često jela legendarna glumica Odri Hepbern!
Napravite ga i vi!
Sastojci:
1 mali luk, naseckan
2 čena bela luka, sitno iseckane
2 šargarepa, sitno iseckane
2 štapa celera, sitno iseckane
2 velike konzerve pelata od paradajiza
šaka svežeg bosiljka
2 kašičice maslinovog ulja
špageti
so
sveže narezan parmezan
Priprema:
1. U velikoj posudi, na maslinovom ulju prokuvajte crni i beli luk, šargarepu i paradajiz.
2. Dodajte lišće bosiljka bez peteljke
3. Pustite da se sos krčka na laganoj vatri oko 40 minuta i povremeno promešajte
4. Skuvajte špagete
5. Poslužite ih uz sos i svež parmezan
Pročitajte još
Danas, na Veliki petak, farbamo uskršnja jaja: Svaki dom treba da ima crvenu čuvarkuću, evo i zašto
Zašto je čuvarkuća crvene boje
03/05/2024
Saznajte višeDekorativan, kremast i savršeno ukusan: Napravite uskršnji rolat po receptu našeg glumačkog par
Recept za uskršnji rolat
02/05/2024
Saznajte višePoslastica dana: Kolač od 3 nespojiva sastojka po receptu Slobe Stefanovića
Recept Slobodana Stefanovića za susam keks
02/05/2024
Saznajte višePrvomajski praznik u vili Đokovića kraj Rume: Srđan i Dijana u ovoj oazi okupljaju prijatelje
Vila Đokovića kod Rume oaza za druženje
01/05/2024
Saznajte više
Komentari (0)