
Isprobajte jednostavan, ali preukusan recept koji je često jela legendarna glumica Odri Hepbern!
Napravite ga i vi!
Sastojci:
1 mali luk, naseckan
2 čena bela luka, sitno iseckane
2 šargarepa, sitno iseckane
2 štapa celera, sitno iseckane
2 velike konzerve pelata od paradajiza
šaka svežeg bosiljka
2 kašičice maslinovog ulja
špageti
so
sveže narezan parmezan
Priprema:
1. U velikoj posudi, na maslinovom ulju prokuvajte crni i beli luk, šargarepu i paradajiz.
2. Dodajte lišće bosiljka bez peteljke
3. Pustite da se sos krčka na laganoj vatri oko 40 minuta i povremeno promešajte
4. Skuvajte špagete
5. Poslužite ih uz sos i svež parmezan
Pročitajte još
Novi parfem Club de Nuit BLING brenda Armaf svečano je predstavljen na ekskluzivnom događaju koji je okupio veliki broj poznatih ličnosti, influensera iz regiona i sveta, kao i medija
19/12/2025
Saznajte višeDeseti Teen Talk: Poraz ne definiše ko ste - već način na koji iz njega izađete
Deseti Teen Talk: Poraz ne definiše ko ste - već način na koji iz njega izađete
18/12/2025
Saznajte višeRoland Nemet govori o tome koliko je važno da živimo u skladu sa zakonima prirode
Roland Nemet govori o tome koliko je važno da živimo u skladu sa zakonima prirode
18/12/2025
Saznajte višeOve "otrovne strele“ danas izbacite iz spavaće sobe, ogledalo odmah
Feng šui saveti za spavaću sobu koje ćete odmah primeniti
14/12/2025
Saznajte više
Komentari (0)