Osvojite dva paketa Eucerin proizvoda

Osvojite dva paketa Eucerin proizvoda

Autor: | 17/10/2016

0


Oporavite svoju kožu uz specijalne Eucerin® poklone!

Kada su u pitanju osobe koje žive u gradskim sredinama, suva koža povod je za posetu dermatologu u preko 40% slučajeva. Sličan, negativni, trend rasta prisutan je i kada se govori o atopijskom dermatitisu. Tokom poslednjih 30 godina, broj ljudi koji pate od atopijski suve kože povećao se skoro tri puta. Takođe, ovo oboljenje sve češće se javlja i kod dece.

Naučna istraživanja ukazuju da na rast broja osoba koje su se, u određenom periodu ili hronično, susrele sa neprijatnim simptomima suve kože i atopijskog dermatitisa presudno utiče nekoliko spoljašnjih faktora: zagađenja vazduha i sve veći broj sati proveden u zatvorenim, veštački klimatizovanim, sredinama.

Zahvaljujući dugoj tradiciji kliničkih ispitivanja i dermatoloških studija, Eucerin® razume specifične potrebe savremenog čoveka. Zato u svojojoj bogatoj dermokozmetičkoj ponudi posebnu pažnju posvećuje nezi i zaštiti suve i atopijski suve kože.

U toku Oktobra - Meseca suve kože, kupovinom Eucerin®preparata za suvu kožu sa ureom ili preparata iz Eucerin®AtopiControl linije za atopijski suvu kožu u iznosu preko 1.000 dinara, stičete pravo na poklon, Eucerin®pH5 - ulje za tuširanje za svakodnevnu negu, koje neguje i štiti kožu od isušivanja, dok vas uz kupovinu u vrednosti preko 2.500 dinara, kao poklon očekuje elegantna ešarpa.

Eucerin® preparati za suvu kožu sa ureom umiruju i omekšavaju suvu i izrazito suvu kožu, a sadrže upravo ove sastojke.
Eucerin® Urea Repair Plus linija sadrži jedinstvenu, visoko efikasnu kombinaciju svih koži neophodnih prirodnih vlažećih sastojaka koji se bore protiv suve i veoma suve kože tela.
losion za telo sa 5% uree za suvu kožu i losion za telo sa 10% uree za veoma suvu kožu
krema za ruke sa 5% uree i krema za stopala sa 10% uree

Eucerin® s ureom za suvu kožu sadrži prirodne vlažeće faktore, ureu i mlečne kiseline, koji poboljšavaju sposobnost kože da vezuje vodu, umiruju je i omekšavaju.

dnevna i noćna krema za lice sa 5% uree
balsam za izuzetno suve usne

Eucerin Hyal-Urea linija sadrži kombinaciju uree i hijaluronske kiseline, što je čini idealnom za negu izrazito suve kože lica koja prolazi proces starenja. To je čini jedinstvenom, jer, iako suva koža doprinosi nastanku bora, veoma je malo preparata protiv bora koji su kreirani za osobe sa suvom kožom.
kreme za lice za dan i noć
krema za negu osetljivog podrućja oko očiju

Ukoliko želite da osvojite Eucerin paket, ostavite komentar na našoj Fejsbuk stranici.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Promo
Tagovi: PR

Pročitajte još