Osvojite tri paketa novih KOOZMETIK proizvoda

Osvojite tri paketa novih KOOZMETIK proizvoda

Autor: | 27/10/2016

0

 

KOOZMETIK tim napravio je šampon u obliku sapuna, koji dubinski čisti kosu i čini je zdravom, bujnom i sjajnom. Ovaj prirodni koktel predstavlja negu oštećene, slabe, tanke i retke kose.

Sadrži organski matcha zeleni čaj Matchanna koji sprečava prevremeni gubitak kose. Neguje teme i besprekorno čisti kožu glave čime sprečava pojavu peruti, seboreje i alopecije. Kosu dodatno hidriraju i omekšavaju kokosovo ulje, prirodna tečna svila, pantenol, kakao puter, kao i eterična ulja ruzmarina i limete. Kosa je potpuno čista posle prvog ispiranja. Kompakt šampon Q je dovoljan za tridesetak pranja.

Osnovna uloga proizvoda za čišćenje lica jeste uklanjanje odumrlih ćelija, nečistoće i šminke, uz istovremeno očuvanje prirodne lipidne barijere kože. KOOZMETIK proizvodi za čišćenje lica imaju blagu i nežnu formulu koja hidrira kožu i ostavlja je svilenkastom i mekom.

Face Wash F sadrži ekstrakt krastavca koji sužava i dubinski čisti pore od viška sebuma i nečistoće. Osvežava kožu i reguliše balans vode i masnoća. Hidrolat lavande i pantenol umiruju, omekšavaju i obnavljaju kožu, dok eterična ulja mandarine i bergamota daju svež miris.

Prirodni Face Tonic K osvežava i daje završni dodir čišćenju lica. Sadrži ekstrakt krastavca, hidrolat cveta narandže i aloe veru koji čiste pore i regenerišu i hidriraju kožu. Tonik pomaže u izgradnji izjednačene strukture kože.

ONLINE SHOP: www.koozmetik.rs
prizemlje TC Ušće, pop up shop
prizemlje TC Delta City, štand Kuće čaja

Ukoliko želite da osvojite KOOZMETIK paket, ostavite komentar na našoj Fejsbuk stranici.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Promo
Tagovi: PR

Pročitajte još