Buđenje uz voće koje pokreće

Buđenje uz voće koje pokreće

Autor: | 09/11/2016

0
Izvor: neXt Instagram

Ustati ujutro na vreme, skočiti iz kreveta i biti pun elana, mnogima je neostvareni san. Pogotovo kada se kroz prozor tek nazire dan, a teški, olovni oblaci prete kišom.

Najradije bismo se samo okrenuli i uzeli „day off“ od takvog dana. U tim trenucima, dok smo još pod toplim pokrivačem, imamo utisak da smo najkreativniji, smišljajući kako da zamrznemo vreme i teleportujemo se na neko lepše mesto.

Nekada nam je zaista potreban čist udar energije da nas razbudi i unese malo sunca. I uvek tražimo neko instant rešenje, jer danas se živi brzo i nema vremena za gubljenje.

Rešenje se nalazi u vašem frižideru, gde spremno čeka neXt voćni sok, a jedini napor koji treba da uložite da sasvim promenite svoj dan je da ga sipate u čašu.

Izvor: neXt Instagram

 

Jedna naizgled obična jabuka može da nas drži budnim bolje od kofeina, a borovnica je sjajan saveznik u poboljšanju koncentracije, pogotovo kada znamo da imamo puno posla u toku dana.

Istražite koje su sve skrivene moći vašeg omiljenog neXt soka i kako vam može ulepšati ne samo jutro, već i pauzu na poslu, ali i trenutke koje delite sa drugima.

Jesenji dani se nižu, sezona slava i miris pečenog kestena na ulici polako počinje da nas asociraju na praznične čarolije i okupljanja. Volimo ta druženja pred kraj godine, osmehe, uživanje sa najbližima kada sve pršti od dobrih vibracija, a ritam nam daje baš neXt.

Izvor: neXt Instagram

I tako već punih 20 godina. neXt voće pokreće svoje potrošače, budi ih, pravi im društvo na pauzi, pre i posle ručka, kada su sami ili kada su u društvu.  neXt je tu da slavi sve naše korake napred, naše hrabrosti, uspehe, svaki trenutak kada smo nekome nabacili osmeh na lice.

Uz neXt slavimo život, onakav kakav jeste, nepredvidiv i jedinstven. Sada kada ste spremni za novi dan i za sezonu slavlja, recite nam „What’s your neXt?“

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs neXt Instagram
Tagovi: PR

Pročitajte još