Vrhunski poslastičar Zdravko Gavrilović novi je brend ambasador kompanije Dijamant, vodećeg proizvođača margarina koji je već decenijama neizostavni sastojak svakog dobrog kolača.
U lounge baru Tranzit, u modenskom delu Beograda, Savamaloj, Zdravko je pripremajući neodoljive, tradicionalne poslastice u modernom ruhu pokupio sve simpatije svojom skromnošću iako su se njegovim kolačima sladile mnoge poznate zvezde, poput Pirsa Brosnana, Princa Čarlsa, Novaka Đokovića, Žarka Paspalja, Đorđa Balaševića.
- Prava je umetnost, kada u svakom trenutku možeš da se snađeš sa onim što imaš, međutim za pripremu najboljih poslastica, uvek koristim Dijamant margarin, jer njegova struktura najbolje sjedinjuje sve ostale sastojke. Svaki kolač pretvori u remek delo. Koristila ga je moja baka, zatim mama i taj spoj kvaliteta i tradicije duge više od 40 godina, ja ne bih menjao. Čast mi je i zadovoljstvo što ću nositi titulu brend ambasadora kompanije kao što je Dijamant i što ću svoje recepte moći da podelim sa svim ljubiteljima slatkiša. - rekao je Zdravko Gavrilović.
- Ovo je jedna lepa, slatka priča o spajanju dva uspešna brenda. Sa jedne strane, Zdravka Gavrilovića, jednog od naših najuspešnijih poslastičara, dobitnika medalje na Svetskom kupu poslastičarstva u Luksemburgu i sa druge strane kompanije Dijamant, lidera na tržištu Srbije u proizvodnji margarina koji domaćicama pomažu da ostvare svoje najslađe snove. Cilj ove saradnje jeste da probudi kreativnost kod naših korisnica, i sigurni smo da će one, zahvaljujući Zdravkovim receptima i savetima i svakako Dijamant margarinima, doći do novih ideja koje će im omogućiti da prenesu ljubav na svoje najmilije – izjavio je Vladimir Milović, direktor marketinga kompanije Dijamant.
Svoju ljubav prema slatkom zadovoljstvu Zdravko Gavrilović neguje kroz iskustvo dugo 22 godine, tokom kojih je osvajao mnoge medalje i priznanja i nije neobično što je kompanija Dijamant izabrala baš njega. Sigurni smo da će ova saradnja, na zadovoljstvo mnogih, iznedriti brojne kako tradicionalne tako i moderne poslastice, a da kada se u sve njih umeša i ljubav nastaje savršenstvo ukusa!
Pročitajte još
Skijanje dobija svoj beauty momenat: Lilly otvara make-up studio na Kopaoniku
Lilly Drogerie po prvi put predstavlja Lilly make-up studio na snegu, jedinstvenu postavku koja će biti otvorena za sve posetioce planine do 1. aprila 2026. godine
05/12/2025
Saznajte višePosle Holivuda ekipa novog Avatara stiže u Evropu, treći film kod nas u bioskopima od 18. decembra
Avatar: Vatra i pepeo stiže i kod nas u bioskope
05/12/2025
Saznajte višeZimska idila koja se ne propušta: Viceroy Kopaonik
Mali je broj onih među nama koji bi zimu nazvali svojim omiljenim godišnjim dobom. Ali ove godine, uz novu ponudu hotela Viceroy Kopaonik, čak i oni koji se sklanjaju od hladnoće otkriće da je zima njihov najdraži period godine
04/12/2025
Saznajte višeZavršen 12. Japansko-srpski filmski festival (JSFF): Proglašeni pobednici u kratkom i dugom metru
Četvorodnevno izdanje 12. Japansko-srpskog filmskog festivala (JSFF) završeno je u Jugoslovenskoj kinoteci svečanom dodelom nagrada u kratkom i dugom metru
03/12/2025
Saznajte višeHumanitarni novogodišnji događaj da decu Prihvatilišta
Agencija Fabrika i ove godine organizuje tradicionalni humanitarni novogodišnji modni događaj za decu Prihvatilišta, koji će biti održan 14. decembra u 19 časova
03/12/2025
Saznajte višeGoran Bregović ekskluzivno u novogodišnjoj noći u Hotelu Grand na Kopaoniku
Spremite se za nesvakidašnji doček Nove godine na vrhu Balkana, uz zvuke truba, ženskih vokala i prepoznatljivih balkanskih melodija Gorana Bregovića, pretvorenih u jedinstveni novogodišnji spektakl u Hotelu Grand
03/12/2025
Saznajte više
Komentari (0)