Orbit poklanja osmeh

Orbit poklanja osmeh

Autor: | 17/11/2016

0

 

Kompanija Mars Balkan East nastavlja sa sprovođenjem akcije koja se bavi dentalnom edukacijom najmlađih. Neposredno nakon veoma uspešno završenog prvog dela kampanje “ORBIT POKLANJA OSMEH”, koja je za cilj imala prikupljanje sredstava u svrhe dentalne edukacije, Orbit edukativni karavan krenuo je u novu avanturu punu osmeha.

Kompaniji Mars Balkan East je bilo pravo zadovoljstvo izdvajati po 1 dinar od svakog prodatog pakovanja Orbit guma za žvakanje u cilju uspeha ove plemenite akcije. I kako to obično biva trud uvek urodi plodom pa je kompanija Mars Balkan East od maja do kraja juna na ovaj način uspela da prikupi
ak 10.744.238 dinara uz pomoć svojih potrošača. A sav prikupljeni novac je izdvojen u svrhu organizovanja edukativnog Orbit putujućeg karavana.

U okviru karavana koji posećuje brojne predškolske ustanove širom Srbije, kompanija Mars Balkan East organizuje edukativnu pozorišnu predstavu, a mališani osim interaktivnog i zabavnog učenja o značaju i održavanju dentalne higijene, imaju priliku da se fotografišu sa maskotom iznenađenja, igraju zabavnim rekvizitima, i da dobiju brojne Orbit poklončiće.

Akcija “ORBIT POKLANJA OSMEH” organizuje se uspešno već drugu godinu zaredom, a ove godine se završava u novembru mesecu.

Kompanija Mars Balkan East nastavlja sa sprovođenjem akcije koja se bavi dentalnom edukacijom najmlađih. Neposredno nakon veoma uspešno završenog prvog dela kampanje “ORBIT POKLANJA OSMEH”, koja je za cilj imala prikupljanje sredstava u svrhe dentalne edukacije, a u okviru koje je kompanija Mars Balkan East uz pomoć svojih potrošača prikupila čak 10.744.238 dinara, edukativni Orbit putujući karavan krenuo je u novu avanturu punu osmeha. U okviru karavana koji posećuje brojne predškolske ustanove širom Srbije, mališani će kroz interaktivno i zabavno učenje naučiti sve o značaju i održavanju dentalne higijene.

Akcija “ORBIT POKLANJA OSMEH” organizuje se uspešno već drugu godinu zaredom, a ove godine se završava u novembru mesecu.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Promo
Tagovi: PR