Osvojte dve Eucerin kreme - Vratite licu mladalačke konture!

Osvojte dve Eucerin kreme - Vratite licu mladalačke konture!

Autor: | 28/11/2016

0

Specijalna promotivna pakovanja Eucerin®Volume Filler linije!
Pravi je momenat da obnovite svoje rezerve ili probate preparate iz Eucerin® Volume-Filler linije! Uz kupovinu dnevne kreme za suvu ili normalnu i kombinovanu kožu sada na poklon dobijate Eucerin® Volume Filler Noćnu kremu za sve tipove kože u luksuznom pakovanju od 20 ml.

Kako deluje Eucerin® Volume-Filler nega

Klinički testirana Eucerin® Volume-Filler linija, koja obuhvata preparate za negu svih tipova kože, u svojoj formulaciji sadrži upravo ove sastojke i zahvaljujući tome cilja višestruke faktore koji uzrokuju gubitak volumena. Nakon redovnog korišćenja preparata iz ove linije, lice izgleda podmlađeno sa obnovljenim mladalačkim konturama.

Eucerin® Volume-Filler dnevne kreme za suvu i normalnu i kombinovanu kožu, deluju na sve uzročnike gubitka volumena. Obe kreme sadrže SPF 15 i UVA filtere i obezbeđuju zaštitu od prevremenog starenja kože.

Eucerin® Volume-Filler Noćna krema za sve tipove kože sadrži tri aktivna sastojka koje sadrže i dnevne kreme iz ove linije, i, dodatno, dekspantenol koji pospešuje regeneraciju kože tokom noći.

Akcija traje dok traju zalihe.
Saznajte više na sajtu www.eucerin.rs

Ukoliko želite da osvojite Eucerin kremu, ostavite komentar na našoj Fejsbuk stranici.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Promo
Tagovi: PR