Osvojite dva paketa Ziaja proizvoda

Osvojite dva paketa Ziaja proizvoda

Autor: | 09/12/2016

0

Ziaja krastavac linija apsolutni je novitet u negi masne i kobinovane kože. Preporučuje se svim osobama od navršene 12.godine. Zahvaljujući ekstraktu krastavca koji je bogat sumporom i mineralnim solima, pigmentne mrlje i masna koža postaju prošlost. Redovnom upotrebom Ziaja proizvoda na bazi krastavca, reguliše se rad lojnih žlezda , koža postaje hidrirana i meka a ten blistavo čist.

PROIZVODI:

Ziaja Krema za lice na bazi krastavca
Pakovanje: 50 ml

Bogata i hranjiva krema sa vitaminima A i E i pantenolom za masnu, kombinovanu i normalnu kožu. Obezbeđuje kožu vrednim hranjivim sastojcima i zaglađuje je. Sprečava dehidraciju kože, vraćajući joj neophodnu vlažnost i zdrav izgled. Ima odlična umirujuća svojstva . Stabilizuje rad lojnih žlezda i smanjuje preterano lučenje masti. Optički prosvetljuje kožu i ujednačava ten, efikasno uklanjajući pigmentske mrlje i diskoloracije . Redovnom upotrebom koža postaje mekana i hidrirana. pH uravnotežena i dermatološki i alergološki testirana.

Ziaja Tonik za lice na bazi krastavca
Pakovanje: 200 ml

Tonik za lice na bazi krastavca namenjen je svakodnevnoj negi kože lica i vrata. Ne sadrži alkohol ni parabene.
Nežno i efikasno uklanja nečistoće na koži i zatvara proširene pore. Omekšava kožu, hidirira je i blago prosvetljava i ujednačava ten. Priprema kožu za daljnje kozmetičke tretmane. pH uravnotežen i dermatološki i alergološki testiran.

 

Ziaja Maska za lice na bazi krastavca i nane
Pakovanje: 7ml

Maska za lice na bazi krastavca i nane sadrži i enzim papain i mikrogranule pa ujedno ima dejstvo i mehaničkog i enzimskog pilinga. Namenjena je svim tipovima kože. Intenzivno hidrira i omekšava kožu. Zahvaljujući ekstraktu nane, ublažava iritacije kože i ima efekat hlađenja.
Upotrebljava se 1-2 puta nedeljno. Naneti tanak sloj, izbegavajući područje oko očiju i ostaviti da deluje 10-15 minuta a zatim isprati vodom.
Pogodna je za dvokratnu upotrebu. pH uravnotežena i dermatološki i alergološki testirana.

Ziaja liniju na bazi krastavca možete pronaći u svim dm drogerijama po promotivnim cenama.

 

Ukoliko želite da osvojite Ziaja paket, ostavite komentar na našoj Fejsbuk stranici.

Komentari (0)

Loading
M G
Tagovi: PR