Osvojte tri Nuxe BB kreme

Osvojte tri Nuxe BB kreme

Autor: | 16/12/2016

0

Omiljena ženska industrija, kozmetika i mejkap, poznati su ženski fetiš. Neretko najlepši pol u šopingu leči nezadovoljstva iz kojih izlazi sa osmehom na licu. Stoga je onda vrlo važno znati i kako odabrati prave proizvode koji odgovaraju našem tipu kože i potrebama.

Dnevne, noćne kreme, serumi, antiridi nešto su što svaka žena treba da ima. Ali šta kada krenemo sa sređivanjem za večernji ili dnevni izlazak? Pored omiljenog Prodigieux le Parfum uz dodatak Huile Prodigieuse® kapi na svom telu neophodan nam je i mejkap.

Bilo da je dnevna ili večernja varijanta u pitanju prirodna kozmetika će uvek zadovoljiti naše potrebe.

Šta su BB Kreme i koja je njihova uloga?

BB krema, čiji naziv potiče od engl.reči blemish blam cream (balzam koji pokriva mane na koži) predstavlja kombinaciju hidratantnih krema uz dodatak zaštite od sunca, umirujućih sastojaka i pudera.

Uloga BB kreme jeste prekrivanje nedostataka na koži, ali svakako koži treba da ponudi i zaštitnu i regenerativnu ulogu.

BB krema je savršen izbor jer obiluje antioksidansima, ublažava bore, ujednačava ten i prekriva sitne nesavršenosti uz dugotrajnost na koži.

Ovaj nezaobilazan deo mejkapa ima funkciju da podstiče regenerativna svojstva kože te deluje na smanjenje bora. Upotrebom BB krema koža postaje glatka i meka.

Pored pomenutih zadovoljstava BB krema ima funkciju da pokriva nepravilnosti, neguje kožu, hidrira pružajući joj anti-age efekat. Ona po pravilu treba da ima veći faktor zaštite od UV zračenja od tonirane kreme i naravno mnogo veću prekrivnu moć zbog posedovanja većeg broja pigmenata u odnosu na toniranu kremu.

Kako biste bile zadovoljne svojom BB kremom naučite par beauty trikova:

1. Odaberite željenu nijansu

Iako BB kreme dolaze najčešće u 2 nijanse – svetla i srednja, lako ih je odabrati ukoliko imate tester ili uzorak. Međutim, ukoliko nemate, svakako znajte da se one dosta prilagođavaju tenu, te ukoliko ste svetle puti svakako odaberite light (svetliju) nijansu dok je medium (srednja) odlična nakon letnjeg perioda kada koža potamni ili pak tokom cele godine ukoliko vam je majka priroda podarila tamniji ten.

2. Kremu nanosite isključivo prstima, a ne četkom

U dodiru sa telesnom temperaturom BB krema se prilagođava te je lakše aplikovati prstima, nego beauty blenderom.

3. Izdvojte malu količinu BB kreme

Nikako ne nanosite kremu direktno na lice već aplicirajte manju količinu na površinski deo šake, a onda prstima nanosite na lice.

4. Locirajte BB kremu na određene tačke lica

Nanesite kremu na 5 tačaka na licu srazmerno površini na koju stavljate (čelo, nos, obrazi, brada). Sa ruke srednjim prstom počnite kružnim pokretima da razmazujete BB kremu po licu od sredine ka krajevima.

5. Ne tretirajte previše regiju oko oka

Kako je koža u zoni oka izrazito tanka ne treba je tretirati mnogo mejkap proizvodima. Dovoljno je naneti na nju omiljenu okoloočnu kremu i jako malu količinu BB kreme, tek toliko da se ne pravi razlika između tretiranog i ostatka lica.

6. Korekcija

Ukoliko smatrate da treba da ispravite neke nedostatke, sačekajte da se nanesena BB krema osuši pa tek onda nanesite novu, isključivo malu količinu (kako ne biste preterali) i korigujte do željenih rezultata.

S obzirom da je mejkap nešto što veliki broj žena praktikuje svakoga dana, čini ih moćnijim i punim samopouzdanja, pa čak i tokom neobaveznih šetnji, vrlo je važno da odaberemo odgovarajući proizvod za sebe, a BIO-BEAUTÉ by Nuxe organska baršunasta BB krema je pravi i nepogrešiv izbor za sve tipove kože.

Savršena voćna delicija za sve tipove kože

Lagana tekstura Bio-Beauté® by NUXE Baršunaste BB kreme s čak 99% biranih nežnih prirodnih sastojaka čini kožu savršeno mekom i baršunastom tokom celog dana.

Ekstrakt organske breskve hidratizuje i omekšava kožu, dok ekstrakti organske borovnice i belog čaja štite kožu od spoljašnjih faktora i smanjuju crvenilo i hiperpigmentaciju. Zaštitu od UV zračenja (SPF 8) omogućavaju mineralni filteri, a za prikrivanje, ujednačavanje tena i matiranje zaduženi su prirodni mineralni pigmenti i puderi.

Cena, 30 ml: 1.557,00 rsd

NUXE prirodnu kozmetiku potražite u apotekama.
www.nuxe.rs

Ukoliko želite da osvojite Nuxe kremu, ostavite komentar na našoj Fejsbuk stranici.

Komentari (0)

Loading
Bojan promo
Tagovi: nuxe

Najnovije vesti