Somersby hot punč– idealan da zagreje i nas i atmosferu!

Somersby hot punč– idealan da zagreje i nas i atmosferu!

Autor: | 18/12/2016

0

Najpopularniji sajder u Srbiji, Somersby poznat je kao ultimativno letnje osveženje. Ali, njegovi najveći obžavatelji pronašli su novi način kako da ga konzumiraju i u dugim zimskim danima. I tako su napravili - Somersby hot punch!

Najverniji fanovi su našli idealan način da Somersby dobije potrebnu zimsku notu dodatkom klasičnih začina za kuvano vino, ali i citrusnim šmekom sezonskog voća – pomorandže i limuna.

U kafiću "Vila Maska", topli Somersby punč prvi put je predstavljen novinarima. Profesionalni barista pobrinuo se da svi sastojci budu u kombinovani na pravi način, a glumica Dragana Mićalović trudila se da tačno zapamti svaki korak njegove recepture.

- Sviđa mi se nesvakidašnja kombinacija sastojaka za kuvano vino, osvežena voćnim Somersby ukusom, u kojoj može da se uživa u hladnim noćima, ali i da se ugreje tokom zimskih dana. Somersby topli punč je baš po mom ukusu i jedva čekam da ga pripremim za porodicu i prijatelje tokom predstojećih novogodišnjih praznika. Koliko vidim, idealan je da vas ugreje, ali i da zagreje atmosferu - rekla je Dragana Mićalović.

Receptura za pravljenje Somersby hot punch-a je sledeća: Somersby (ukus po želji, jabuka, kruška, borovnica), štapić cimeta, malo karanfilića, zvezdasti anis i kriška limuna ili pomorandže (ili obe po želji). Sve to zagrejati, ali paziti da ne provri, i Somersby hot punch spreman je za posluženje!

Ipak, najbolji recept za ovo toplo zadovljstvo zapravo jeste – eksperimentisanje, jer svako treba da pije Somersby na svoj način. Koliko ja autentičan svaki ljubitelj Somersby-ja, toliko će biti originalna i njegova receptura za punč!

Somersby. Jer čar je u malim zadovoljstvima.

Komentari (0)

Loading
story.rs/NP promo
Tagovi: Somersby