Melina Džinović među svetskim zvezdama: Neprocenjivo je sve što sam doživela u Kataru

Melina Džinović među svetskim zvezdama: Neprocenjivo je sve što sam doživela u Kataru

Autor: | 04/04/2019

0

Naša dizajnerka Melina Džinović imala je čast da se nađe među 200 najpopularnijih svetskih imena na nedavno održanoj gala manifestaciji “Fashion Trust Arabia” u Dohi.

Prva dodela modnih nagrada u organizaciji istoimene fondacije koju je organizovala čuvena šeika Moza bin Naser, prva dama ovog emirata i ikona stila arapskog društva, okupila je slavne ličnosti iz celog sveta poput Viktorije Bekam, Naomi Kembel, Alesandre Ambrozio, Natalije Vodjanove, Izabel Gular, Karle Bruni, koja je u jednom trenutku i zapevala, Džonija Depa, Olivije Palermo, Đambatiste Valija, Olivijea Rustinga, Zuhaira Murada, Dajane fon Firstenberg... Melina je poziv za ovu večeru dobila lično od šeike, koju je svojevremeno slučajno upoznala u Parizu, a koja je na nju ostavila najjači utisak.


- Neprocenjivo je sve što sam doživela na gala večeri u Kataru, jer je zadovoljstvo upoznati najuticajnije ljude iz sveta mode. Oduševljena sam kompletnom organizacijom događaja, ali i činjenicom da su sva slavna imena izuzetno ljubazna u svom ophođenju prema drugima, kao i veoma posvećena humanitarnom radu. Ipak, najjači utisak na mene je ostavila šeika, koja je izuzetna i pametna dama – kaže Melina i otkriva sa kim se u Kataru najviše družila.


- Sa mnom je putovala moja sestra Emina, a na večeri smo najviše vremena provele sa Robom Zangardijem, stilistom Dženifer Lopez, koja već tri godine rado nosi moje haljine. Takođe, neprocenjivi su upoznavanje i razgovori sa Valijem, Muradom i Rustignom, mojim omiljenim kreatorima i veoma inspirativnim ljudima – zadovoljna je vlasnica modnog Brenda “Hamel”.

Hellomagazin.rs Privatna arhiva

Najnovije vesti