Tri horoskopska znaka koja će izdominirati u 2020. godini

Tri horoskopska znaka koja će izdominirati u 2020. godini

Autor: | 07/12/2019

0

Ova tri horoskopska znaka uživaće u godina koja je pred nama

Krajem 2019. Jupiter će ući u znak Jarca. Do tada su Pluton i Saturn već u znaku Jarca. Dakle, godine 2020. će se tri planete nalaziti u tom zemljanom znaku. Zato će u Novoj godini doći do puno promena, pri čemu će ova tri horoskopska znaka imati puno sreće.

Jarac

Ovaj znak će, zahvaljujući Jupiteru, imati jako puno sreće - 2020. će zaista biti njihova godina. Osobe rođene u znaku Jarca će biti u mogućnosti da pruže i pokažu neverovatne stvari. Pratiće ih neverovatna motivacija i dobijaće lude prilike. Odlučnost i svrsishodnost će im već u prvim mesecima sledeće godine doneti prosperitet, pišu Večernje novosti.

Horoskop za pun Mesec u znaku Blizanaca, šta vam poručuju zvezde

Devica

I za Device će 2020. biti puna uspeha. Sva područja života, od karijere, ljubavi, porodice ili kruga prijatelja – sve će biti sjajno posloženo. Kad je reč o finansijama, i tu su izgledi za povećanje prihoda jako veliki. Međutim, trebalo bi dobro razmisliti pre nekih velikih investicija – a Device će imati "nos“ za to. Jednostavno dolazi vreme kada treba da iskoriste svoju sreću.

Koji horoskopski znači najteže podnose raskid pogledajte OVDE

Bik

Osobe rođene u znaku Bika zaključuju srećni zemljani trio. Možda će ovaj horoskopski znak doživeti nešto neočekivano sledeće godine, ali to neće biti ništa loše. Moći će da ugrabi nove prilike i da se razvija u dobrom smeru. Naročito će se u ljubavi osećati jako dobro. Svi Bikovi koji nisu u stalnoj vezi će se zaljubiti i uživati.

hellomagazin.rs guliver/thinkstock

Slične Vesti

Tagovi: bik devica horoskop