Koliko košta vereničko prstenje poznatih dama?

Koliko košta vereničko prstenje poznatih dama?

16/03/2020

0

Najskuplje vereničko prstenje slavnih dama na čije je vrednosti javnost zanemela, definitvno je tema o kojoj se priča godinama unazad

U moru vesti o poznatim damama uvek su najinteresantije one informacije koliko su nešto platile, koliko pari skupocenih cipela imaju i na kojoj luksuznoj destinaciji su boravile proteklih dana.

Međutim, kada je reč o novcu i životu na visokoj nozi, slavne dame glavna su tema novinskih natpisa kada su u pitanju skupoceni nakit koje sa ponosom nose.

Vrednost primeraka koje su ponele na svojim veridbama procenjuje se čak i na nekoliko nekoliko miliona dolara.

Marina Gagić

Pevač Darko Lazić je samo posle dva meseca zabavljana svojoj novoj izabranici Marini Gagić kupio verenički prsten. Komad koji je zasijao na Marininoj ruci vredi 15.000 evra!

Jelisaveta Orašanin

Miloš Teodosić nije žalio novac kad je birao prsten za svoju izabranicu Jelisavetu Orašanin, pa je ukrasio njenu ruku dijamantom vrednim 45.000 evra!

Kim Kardašijan

Poznata starleta Kim Kardašijan dugo je od javnosti krila koliko je zapravo koštao njen verenički prsten. Po pretpostavkama stranih medija je da prsten kojim ju je zaprosio Kanje Vest košta osam miliona dolara. Međutim, ovo je čak i jedna od najjeftinijh stavki koje je Kim dobila os svog velikodušnog supruga, poznatog repera.

Ko je ipak dobio najskuplji prsten među poznatim damama, a koja od njih nije imala sreće, možete saznati OVDE!

hellomagazin.rs/M G Guliver/Getty/ATA Images

Pročitajte još

Najnovije vesti