Haier je zvanični partner Rolan Garosa, Ana Ivanović globalna ambasadorka brenda

Haier je zvanični partner Rolan Garosa, Ana Ivanović globalna ambasadorka brenda

Autor: | 08/06/2024

0

Haier, svetski broj 1 u kategoriji velikih kućnih aparata*, je zvanični partner Roland-Garros teniskog turnira koji se održava od 20. maja do 9. juna 2024. u Parizu.

Elegancija, preciznost i neverovatne performanse su kvaliteti koje traže ljubitelji tenisa, a kojih ima preko milijardu širom sveta. Ove karakteristike su učinile da uloga zvaničnog partnera brendu Haier prirodno odgovara, jer je brend uvek bio kreator izuzetnih rešenja, postavljajući standarde svojim inovacijama, dizajnom i vrhunskim performansama.

Promo

 

Pored Roland Garossa, tokom 2024. i 2025. Haier će biti partner najprestižnijih međunarodnih teniskih turnira kao što su Mutua Madrid Open i Nitto ATP Finals, Rolex Paris Masters, ATP 500 Hamburg Open, zatim ATP 250 turnire Playa Laguna Croatia Open Umag i European Open, podržavajući šampione ovog sporta sa kojima deli iste vrednosti: potpunu posvećenost u postizanju najboljih rezultata, kao i brigu o svakom detalju.

Roland Garros će biti prilika da se predstavi nova Haier internacionalna ambasadorka: Ana Ivanović, nekadašnja prva teniserka sveta i šampionka Roland Garrossa. Ona zna šta je potrebno da bi se bilo broj jedan: fokus, potpuna posvećenost i težnja ka savršenstvu u svakom detalju.

– Veoma sam uzbuđena što ću sarađivati sa brendom Haier, kompanijom koja ne samo da je u skladu sa mojim vrednostima, već se savršeno uklapa u moj životni stil – komentariše Ana Ivanović, bivša prva teniserka sveta.

– Kao bivša profesionalna sportistkinja, a sada majka troje dece, cenim stvari koje mi mogu pomoći u svakodnevnom životu. Haier pruža najpogodnija rešenja koja kombinuju inovaciju i dizajn. Haier kućni aparati daju prednost koju tražim kada su u pitanju funkcionalnost, izgled i karakteristike.

Promo

 

Ovo partnerstvo sa svetom tenisa je savršeno usklađeno sa Haier strategijom da se sve više poveže sa svojom ciljnom publikom: potrošačima koji preferiraju elegantan dizajn, poslednju reč tehnologije i vrhunske performanse.

Prateći izvanredne rezultate u pogledu percepcije i svesti o brendu postignutih 2023. godine, Haier nastavlja svoj put ka globalnoj afirmaciji brenda, naglašavajući svoju poziciju lidera i inovatora.

***

HAIER

Haier je brend kućnih aparata posvećen onima koji traže premium iskustva. Napredna tehnologija, dizajn i vrhunske performanse su tri karakteristike Brenda Haier, koji nudi širok spektar aparata i rešenja u segmentima pranja, hlađenja, kuvanja i klimatizacije. Brend Haier je deo Haier Smart Home Grupe, rangiran kao broj jedan u svetu u domenu velikih kućnih aparata (*Izvor: Euromonitor International Limited; Potrošački aparati 2024, % udela jedinica, podaci o obimu prodaje 2023). www.haier-europe.com

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Promo

Pročitajte još

Najnovije vesti