Poklanjamo karte za film Građanski rat: Šokantna priča koja menja pogled na budućnost

Poklanjamo karte za film Građanski rat: Šokantna priča koja menja pogled na budućnost

Autor: | 13/04/2024

0

Poklanjamo dva puta po dve karte za film "Građanski rat: Svakom carstvu dođe kraj", koji će izaći u bioskopima širom Srbije 18. aprila.

Srećni dobitnici imaće u rukama karte za bioskop CineStar u Ada Mal-u.

Potrebno je da nam ostavite komentar ispod objave na našem Fejsbuk profilu, a mi ćemo do ponedeljka izvući dobitnike.

BLITZ film

 

GRAĐANSKI RAT: SVAKOM CARSTVU DOĐE KRAJ

Samo par dana nakon premijere u Americi, 17. aprila premijerno će u IMAX sali bioskopa Cineplexx Galerija u 20 časova biti prikazan dugoočekivani blokbaster “Građanski rat: Svakom carstvu dođe kraj”, koji je do sada najskuplji akcioni film reditelja Aleksa Garlanda, u produkciji studija A24. Film će od 18. aprila biti na redovnom bioskopskom repertoaru u distribuciji BLITZ filma.

"Građanski rat", čija se radnja odvija u SAD-u u ne tako dalekoj budućnosti, izazvao je snažne reakcije filmske kritike i malobrojne publike koja je do sada imala prilike da pogleda film, pružajući gledaocima šokantno i upečatljivo iskustvo kroz pogled na događaje koji su realno mogući u budućnosti.

Film obiluje intrigantnim zapletima, sjajnom muzikom i impresivnom glumačkom ekipom koju čine dobitnica "Zlatnog globusa" Kirsten Danst, zvezda „Narcosa” Vagner Moura, Stefan Makinli Henderson, Nik Oferman, Džesi Plemons i Kejli Speni.

Film je uzbudljiva adrenalinska akcija kroz razjedinjenu Ameriku bliske budućnosti, koja balansira na tankoj ivici velikih sukoba.

BLITZ film

 

Radnja prati grupu novinara koji kreću na putovanje kroz SAD usred sve intenzivnijeg građanskog rata koji je zahvatio celu zemlju.

Tokom svog putovanja nailaze na nekoliko po život opasnih izazova. Istovremeno, vlada SAD se pretvara u distopijski režim, a radikalne grupe učestvuju u političkom nasilju. 

"Građanski rat" istražuje duboke podele unutar američkog društva, predstavljajući mračnu, ali i proročansku viziju budućnosti. 

Sa budžetom od 75 miliona dolara, film „Građanski rat“ reditelja Aleksa Garlanda, poznatog po filmovima „Ex Machina“ i „Uništenje“, je najskuplji film producentske kuće A24 do sada, a s obzirom na glumačku postavu i uzbudljive akcione scene, najbolji doživljaj je film gledati na velikom platnu.

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs BLITZ film