Prolećno buđenje u Alanji: Oživite svoje snove o investiranju na najboljoj svetskoj turističkoj destinaciji

Prolećno buđenje u Alanji: Oživite svoje snove o investiranju na najboljoj svetskoj turističkoj destinaciji

Autor: | 11/03/2024

0

Ne volite duge i hladne zimske dane? Razmišljate o proleću kao simbolu buđenja i novih početaka? Neka onda vaš novi početak bude na jednoj od najlepših svetskih destinacija za život, ali i za investiranje - Alanji, biseru turskog Mediterana.

Zašto baš Alanja?

Alanja ima bezbroj prednosti i pogodnosti za stanovanje, ali se ističe i kao izvrsna investicijska destinacija iz nekoliko razloga:

● Mediteranska klima omogućava blage zime i topla leta, što je savršeno za one koji ne traže samo destinaciju za savršen godišnji odmor, već mesto stanovanja tokom cele godine, bez ekstremno niskih temperatura. Leto može biti deo vašeg lajfstajla!

● Alanja ima prekrasne plaže, sa kristalno čistim morem, te dugačke peščane plaže, koje su velika atrakcija za one koji vole more, sunce, mir i osvežavajuće koktele.

● Dostupna je preko kopna, vazduha i mora - udaljena oko 130 kilometara od Antalije, a vožnja traje samo 90 minuta. Aerodrom "Gazipaša" nalazi se svega 33 km zapadno od Alanje i nudi domaće, te međunarodne letove.

● Grad nudi bogatu kulturnu i istorijsku baštinu, uključujući impresivan dvorac "Alanja", sa kojeg se pruža prekrasan pogled na grad i alanjsku okolinu.

● Poznata je po svojoj gostoljubivosti i sigurnosti, što je važno za one koji planiraju da kupe nekretninu u inostranstvu.

● Pristupačne cene života, ali i nekretnina, što može da znači samo jedno - profit u svakom smislu te reči!

● U Alanji su porezi na nekretnine i režije znatno niži od proseka u Evropi. Struja, plin, hrana, piće i javni prevoz takođe su jeftiniji nego kod nas.

Zašto se isplati ulagati u nekretnine u Alanji?

Odgovor je jednostavan - profit!

Alanja je trenutno jedna od najtraženijih svetskih turističkih destinacija, te je potražnja za nekretninama za prodaju i iznajmljivanje velika. Budući da je turska ekonomija jedna od najbrže rastućih ekonomija na svetu, svojim kupcima nekretnina nudi sigurno mesto za ulaganje novca sa visokim procentom efektivnog povrata ulaganja.

Bilo da se odlučite na život u Alanji ili isključivo za iznajmljivanje svoje nekretnine, koja ima potencijal da za nekoliko godina dostigne i trostruku cenu, visoki povrat vaših ulaganja je zagarantovan. Sa sve većim interesovanjem stranih investitora, cene su u stalnom porastu.

Kako do nekretnine u Alanji?

Promo

 

Posedovanje nekretnine u Alanji za naše ljude nikada nije bilo lakše. Ako tražite profesionalan tim za nekretnine koji pruža sveobuhvatne i pouzdane usluge, vaše potrebe stavlja na prvo mesto, i to sve na vašem jeziku, onda je Uniq Real Estate tim kakav ste tražili.

Prva balkanska agencija koja u svom portofoliju obuhvata nekretnine u antalijskoj regiji, Istanbulu i Kipru nudi najširi izbor luksuznih vila, stanova i drugih projekata, kao i profesionalne usluge kako biste pronašli savršenu nekretninu.

Posetite našu veb-stranicu: www.uniqrealestate.com, kontaktirajte sa nama preko e-maila: [email protected] ili pozovite telefon: +90 (530) 400 80 11.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Promo