Sve je spremno za praznike: Dajana Paunović odškrinula vrata doma i oduševila raskošnom jelkom

Sve je spremno za praznike: Dajana Paunović odškrinula vrata doma i oduševila raskošnom jelkom

Autor: | 05/12/2023

0

Dajana Paunović pokazala prazničnu dekoraciju doma

U domu Dajane Panović sve je spremno za novogodišnje praznike. Nekad poznata pevačica i voditeljka, danas jednako uspešna na sasvim drugom polju – kao članica Saveta za rodnu ravnopravnost grada Beograda, pokazala je pratiocima na Instagramu kako je okitila jelku.

Neko bi rekao da je još rano, a zapravo nikad nije kasno za unošenje vedrine i dobre atmosfere u kuću.

Instagram

 

Praznični duh svakako nas polako obuzima i bliži se vreme darivanja, što je svakako Dajanina misija jer je ne tako davno osnovala i humanitarni fond.

“Dajana, ti ćeš nekom u novogodišnjoj noći biti najdraži poklončić”, poručili su joj, između ostalog. Ispod fotografije se mogu pročitati komentari na različitim jezicima, što znači da joj fanova ne nedostaje, iako se više ne bavi javnim poslom.

Pročitajte: Kažu da ćerke liče na majke, ali ne i ona - Ovo su roditelji Dajane Paunović, ista otac (foto)

Elegantnoj jelki punoj ukrasa sigurno se najviše obradovao njen dvanaestogodišnji sin Dušan, kog je dobila u braku sa producentom Žikom Jakšićem.

Instagram

 

A da li će i ona nekom biti najdraži poklončić u najluđoj noći, kao što stoji u komentaru? Posle razvoda od Žike Dajana je ulovila u novu vezu, ali identitet partnera nije otkrivala.

- On je moj oslonac, neko sa kim mogu da podelim sve i u koga imam najviše poverenja. Guramo zajedno već godinama i uživamo - rekla je Dajana pre izvesnog vremena za "Story", a da li je ta ljubavna priča još uvek aktuelna – ne znamo.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti