Kažu da ćerke liče na majke, ali ne i ona: Ovo su roditelji Dajane Paunović, ista otac (foto)

Kažu da ćerke liče na majke, ali ne i ona: Ovo su roditelji Dajane Paunović, ista otac (foto)

Autor: | 09/08/2022

0

Roditelji Dajane Paunović njena su najveća podrška 

Iako je u poslednjem periodu angažovana na čelu Fondacije koja ima za cilj da pruži podstrek ženama u svim sferama života, Dajana Paunović je karijeru započela kao pevačica i voditeljka. 

Pročitajte: Žikinu vilu napustila je posle razvoda - Zavirite u prelepi stan Dajane Paunović u kojem je sa sinom Dušanom pronašla mir (foto)

Foto: Miloš Nadaždin

 

Uvek je imala bezrezervnu podršku oca Dejana i majke Evice, koji su se trudili da Dajani i njenom pet godina mlađem bratu Stefanu obezbede bezbrižno odrastanje. 

‒ Imala sam divno detinjstvo zahvaljujući roditeljima. Kada se vratim u prošlost, zaista me samo lepe uspomene vezuju za taj period. Trudili su se da se brat i ja vodimo kroz život moralnim načelima koje su nam usadili i da izrastemo u vredne, radne i dobre ljude ‒ rekla je jednom prilikom.

Privatna Arhiva

 

Roditelji Dajane Paunović uvek su slušali ćerkino srce

Dajana se u svetu muzike nije obrela tek tako. Malo je poznato da su joj pradeda, deda i otac bili muzičari. Otac je dugo svirao u bendu, a Dajana ga je pratila na nastupima i zavolela taj način života.

‒ Muzika mi je u genima, muzički sam dobro potkovana i to je neodvojivi deo mene. Moj otac se bavi muzičkom produkcijom, tako da je pesma kod nas prisutna maltene svaki dan.

Pročitajte: Koliko su samo bili srećni- Ovako su Dajana i Žika Jakšić izgledali na svom gala venčanju, prelepe fotografije

Instagram

 

Kada se pre pet godina razvela od Žike Jakšića, Dajana je sa sinom Dušanom napustila porodičnu kuću i neko vreme boravila kod roditelja koji su joj maksimalno izašli u susret.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin