Riviera Montenegro 5* Hotel & Residences  novi biser u turističkoj ponudi Budve

Riviera Montenegro 5* Hotel & Residences novi biser u turističkoj ponudi Budve

Autor: | 06/11/2023

0

Počela je izgradnja Riviera Montenegro 5* Hotel & Residences koji će kvalitet življenja podići na novi nivo, bilo da se odlučite da u njemu privremeno boravite kao gost hotela ili da jedna od raskošnih rezidencija u okviru kompleksa postane vaš dom.

Mia Investment

 

Riviera Montenegro 5* Hotel & Residences smešten je u samom srcu Budve, uz očuvanu zelenu oazu Slovenske plaže. U blizini je svih ključnih gradskih institucija i turističkih atrakcija do kojih se stiže za samo nekoliko minuta, a saobraćajna komunikacija je olakšana lakim pristupom glavnom gradskom bulevaru.

Kompleks će sadržati 212 pažljivo dizajniranih i u potpunosti opremljenih rezidencija – apartmana sa početnom cenom od 307.600 evra.

Mia Investment

 

Hotel nudi 144 raskošne sobe, restorane sa internacionalnim menijem, teretane, spa-centar, prostore za odmor i opuštanje, a tu je i šoping centar na oko 3.000 kvadratnih metara, sa predstavništvima renomiranih svetskih kuća kao i brojni prateći sadržaji kao što je veliki podzemni parking.

 

 

Nezaobilazan detalj su i bazeni sa najsavremenijim pratećim sadržajima i privatna plaža koja će posetiocima pružati savršen mir na samoj morskoj obali.

Mia Investment

 

Ekološke postulate na kojima se zasniva ovaj projekat promoviše i estetika kompleksa sa dominirajućim zelenim površinama, ozelenjenim atrijumima i ostalim bitnim detaljima koji Riviera Montenegro 5* Hotel & Residences čini mestom savršenim za odmor i život.

Mia Investment

 

Riviera Montenegro 5* Hotel & Residences - Bolje od najboljih!

Spoj znanja, iskustva, inventivnosti, savremenih tehnologija i dizajna, visokoobrazovanog kadra sa međunarodnim iskustvom, tri turske kompanije - “Fontana Investment”, “IKI Design Group” i “Sera Grupacija” u Crnu Goru doneće nove standarde gradnje u skladu sa projektovanim rezultatima, sažetim u tri reči: bolje od najboljih.

Ali i nove standarde usluge, zasnovane na profesionalizmu i posvećenosti edukovanog osoblja čije će jezgro činiti lokalni turistički poslenici.

Promo

 

Završetkom radova na projektu Riviera Montenegro 5* Hotel & Residences, koji se očekuju u decembru 2026. godine, Budva, jedan od najživopisnijih meditranskih gradova, nadgradiće svoju poziciju na mapi evropskih turističkih destinacija. I ne samo svoju već i Crne Gore.

 

 

Vise informacija o projektu možete dobiti na telefone:

+382 68 422000

+382 68 222209

Ili preko e-mail adrese i[email protected]

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Mia Investment