Najslađi prizor koji ćete danas videti: Marko Janketić pokazao mlađu ćerku

Najslađi prizor koji ćete danas videti: Marko Janketić pokazao mlađu ćerku

Autor: | 17/10/2023

0

Ćerka Marka Janketić je neodoljiva

Marko Janketić jedan je od najpopularnijih glumaca mlađe generacije, ali privatni život uspešno krije i od javnosti i od medija. Ipak, postoje društvene mreže, gde ga ponekad “razotkrije” niko drugo do – majka.

Dalibor Danilović

 

Svjetlana Knežević, supruga Miše Janketića, glumica i nekadašnja balerina, aktivna je na Instagramu i Fejsbuku, pa je zahvaljujući upravo njoj u martu do nas doprla lepa vest da je njen mlađi sin ponovo postao tata. Dobio je još jednu ćerku.

Pročitajte: Tatine princeze - Ćerke Marka Janketića su kao med, upoznajte Lenku i njenu sestricu FOTO

“Moj svet”, napisala je ponosna baka pored fotografije na kojoj vidimo nasmejanu devojčicu u Markovom krilu.

Instagram

 

Sa suprugom Marijom glumac ima još jednu devojčicu. No, taj deo života brižljivo čuva. Samo je jednom prilikom za Gloriju u nekoliko rečenica ispričao sve što bi trebal oda znamo:

Pročitajte: Ženi se brat Marko - Popularni glumac blista pored ćerke poznate pevačice, prva fotografija sa tajnog venčanja FOTO

- Ona je divna žena, ne bavi se javnim poslom. Razumeli smo se i sporazumeli iz prve, što je, pored velike ljubavi i međusobne privlačnosti, presudno uticalo da izgradimo kvalitetan odnos - rekao je i dodao da je supruga njegova srodna duša, te da je u njoj pronašao sve što mu je bilo potrebno za srećan i spokojan život.

Boško Karanović

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Dalibor Danilović

Pročitajte još