Poznata glumica provela dve godine u izraelskoj vojsci: Njena priča je neverovatna

Poznata glumica provela dve godine u izraelskoj vojsci: Njena priča je neverovatna

Autor: | 12/10/2023

0

Gal Gadot u izraelskoj vojsci provela dve godine

Život Gal Gadot izgleda poput nekog nestvarnog filmskog scenarija u kome glavni lik ima apsolutno sve što bi neko mogao da poželi. Njenoj lepoti dive se svi, kao i neverovatnom talentu koji joj je otvorio vrata Holivuda.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gal Gadot (@gal_gadot)

 

Ako ste mislili da njen privatni život nije tako bajkovit kao što je karijera, prevarili ste se. Njen suprug Jaron Varsano zbog njene karijere odlučio je da ostavi milionski posao u Tel Avivu, a sve kako se porodica ne bi razdvajala, pa je zbog toga prati sa dve ćerke na svakom snimanju.

Pročitajte: Bolest Brusa Vilisa šokirala svet, a onda je Sandra Bulok nastavila crni niz: Glumica potvrdila loše vesti, suze u Holivudu

Glumica izraelskog porekla jedna je od svetskih zvezda koje su se na Instagramu oglasile povodom aktuelnog sukoba između Izraela i Palestine.

– Ako imate manje empatije prema žrtvama zbog toga kako se osećate prema njihovoj vlasti, propaganda deluje na vas – poručila je. – Cilj propagande je dehumanizacija. Radi na dehumanizaciji Izraelaca i na dehumanizaciji stanovnika Gaze.

 

 

Malo je poznato da je glumica, producentkinja, ali i bivša misica, čak dve godine služila u tamošnjoj vojsci, a potom je odlučila da ostvari svoj san u dalekoj Americi.

Instagram

 

Kada se vratila kući sa izbora za mis, umesto da se šeta modnim pistama, otišla je na obavezno dvogodišnje služenje vojnog roka. Provela je u odbrambenim snagama period izraelsko-libanonskog sukoba 2006. godine, koji je trajao 34 dana.

Ipak, Gal Gadot ni u jednom trenutku nije bila ugrožena jer je podučavala vojnike osnovama vežbanja. Zapravo, boravak u vojsci obeležilo je snimanje za muški časopis „Maxim“, koji je 2007. objavio reportažu o ženama u redovima izraelske vojske. Danas kaže da ju je vojska naučila disciplini i požrtvovanosti.

Pročitajte: Gal Gadot - Drago mi je što je Čudesna žena pronašla put do publike (video)

Po završetku vojne obuke upisala je studije prava i međunarodnih odnosa i tek tada je iskoristila i svoju lepotu. Naime, kako bi povećala studentski budžet, napokon je počela da prihvata modne ponude, no i dalje je sve to smatrala tek odličnim i brzim načinom zarade, a nikako nečim od čega bi u budućnosti mogla da živi.

Sve se promenilo kada ju je zapazio holivudski agent koji je tražio novu Bondovu devojku za film „Zrno utehe“.

 

 

Gal Gadot pojavila se na audiciji u Los Anđelesu, čak prošla prvi krug, no uloga je ipak pripala Ukrajinki Olgi Kurilenko. Samo nekoliko meseci kasnije isti ju je agent pozvao na još jednu audiciju, akcioni film sa Vinom Dizelom i Polom Volkerom „Brzi i žestoki: Povratak“, sve ostalo je istorija.

Iako je isprva bila i te kako potcenjena i malo plaćena, što nije ni najmanje čudno u filmskom svetu, danas uzima milionske honorare.

.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti