Novak na ruci nosi žutu magiju, a Jelena... Ceo svet gleda i ne veruje svojim očima

Novak na ruci nosi žutu magiju, a Jelena... Ceo svet gleda i ne veruje svojim očima

Autor: | 28/09/2023

1

Sat Novaka Đokovića je sve o čemu sanjate

Novak Đoković je priredio spektakl na golf terenu! Da, dobro ste pročitali, najbolji teniser na svetu bio je učesnik na egzibicionom ol-star golf turniru u Rimu, gde je pokazao zavidno umeće i sa palicom u rukama.

Nakon fenomenalne igre na terenu, Novak je u prestonici Italije dao intervju za PTPA organizaciju u kom je otvoreno govorio o želji da pomogne slabije rangiranim teniserima i teniserkama, a gotovo da nikome nije promakla "žuta magija" na Novakovoj ruci.

Jamie Squire / Getty Images

 

Naime, Đoković ima saradnju sa švajcarskim brendom Hublot, te često menja satove, a sada smo imali prilike da vidimo jedan zaista redak.

U pitanju je model Big Bang Unico Yellow Magic koji je proizveden u svega 250 primeraka i vredi 28.300 dolara.

Pročitajte: Privatni avion Novaka Đokovića u kome biste poželeli da živite - Čist luksuz na nebu

Ima kućište od 42 milimetra, okvir je izgrađen od žute keramike i zbog svoje specifične boje, ali i samog naziva, u svetu je poznat kao "žuta magija".

Osim Novaka i njegova supruga Jelena Đoković voli da na ruku stavi kvalitetan sat. Jednom prilikom nosila je "Audemars Piguet Royal Oak Offshore".

32 dijamanta za Jelenu Đoković

Ovaj ženski model iz Offshore serije ima gumeni beli kaiš i bele detalje kao što su hrono-pušeri, krunica, okvir bezela sa 32 dijamanta.

Cena ovog sata je 47.000 evra, pišu na Instagram stranici Sat na ruci i dodaju da je Novak inače bio zaštitno lice ovog brenda.

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs Clive Brunskill/Getty Images, Boško Karanović

Pročitajte još