Ova 3 horoskopska znaka na jesen čeka propast: Raskid, gubitak novca, sve je na stolu

Ova 3 horoskopska znaka na jesen čeka propast: Raskid, gubitak novca, sve je na stolu

Autor: | 28/09/2023

0

Horoskopski znaci koji na jesen ređaju probleme

Došlo nam je novo godišnje doba, a s njim i vreme za pravljenje novih planova. Međutim, astrolozi su otkrili koja tri horoskopska znaka ove jeseni neće imati sreće i sve će im krenuti nizbrdo.

U nastavku otkrijte koji su:

Bik

Bikovima će ovu jesen obiležiti ljubavni problemi. Samci će neuspešno pokušavati da promene svoj status, ali na tom će polju doživljavati poraz za porazom.

Zauzeti će pak pokušavati da sede na dve stolice što će im se spektakularno obiti o glavu, pa bi u oktobru mogli ostati sami.

HELLO!

 

Sa finansijeske strane Bikovima neće biti toliko teško, no, opterećeni privatnim problemima, mogli bi napraviti grešku na poslu koja neće nikom promaknuti, a mogla bi ih i dobro opaliti po džepi.

Pročitajte: Stiže poslednji supermesec u godini, i to u Ovnu - Ova četiri znaka doživeće sudbinski preokret, da li ste među njima?

Što se zdravlja tiče, osim slomljenog srce i povređenog ponosa, neće imati previše drugih boljki, ali mogli bi se javiti bolovi u leđima.

Devica

Devicama stiže turbulentna jesen u kojoj neće znati čega bi se pre dohvatili, a njihov perfekcionizam i posvećenost detaljima će im ovaj put doneti više brige i stresa u poslovnom okruženju nego uspeha, prenosi Story.hr.

HELLO!

 

U ljubavi će im takođe krenuti nizbrdo i jesen će im obeležiti svađe s partnerom koje će se smiriti tek krajem novembra, ipak ako dobro ne pripaze na svoje ponašanje, mogli bi se naći na rubu raskida.

Patiće od hroničnog umora i iscrpljenosti, a moguće su i česte glavobolje.

Ovan

Tvrdoglavi Ovnovi će jesen započeti velikom promenom u ljubavnom životu, ali ne na bolje. Partneru će dosaditi njihovom bezobzirno ponašanje i nepromišljene reakcije, a dok Ovnovi shvate da je vrag odneio šalu, moglo bi biti prekasno.

Pročitajte: Jesen donosi sreću svima koji imaju ove brojeve u datumu rođenja - Zvezde su im baš naklonjene

Samci će upoznati osobu koja im se sviđa, no ubrzo će se otkriti da druga strana nije baš iskrena u njihovom odnosu.

HELLO!

 

U poslu će biti uobičajeno korisni, ali koštaće ih nestrpljivost i njihova agresivna priroda, pa bi mogli da imaju velikih sukoba s kolegama.

Što se zdravlja tiče, bilo bi dobro da pripazite na zglobove i budete jako oprezni, jer bi vam se sredinom oktobra mogla dogoditi bolna povreda kojoj će trebati dugo da potpuno zaraste.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Photo by engin akyurt on Unsplash

Pročitajte još

Najnovije vesti