Veliki horoskop za septembar: Ribe čeka zanimljivo poznanstvo, Blizance posao koji se dobro plaća, a vas?

Veliki horoskop za septembar: Ribe čeka zanimljivo poznanstvo, Blizance posao koji se dobro plaća, a vas?

Autor: | 01/09/2023

0

Mesečni horoskop za septembar 2023. godine

Shutterstock

 

Ovan

Osećate dodatni priliv kreativne energije i ne možete da se pomirite sa prosečnim rezultatima. Dobijate podršku u okolini i imponuje vam saznanje da saradnici imaju dovoljno poverenja u vaše znanje ili profesionalne sposobnosti. Potrebno je da preuzmete odgovarajuću inicijativu kako biste ostvarili poslovne namere. Ukoliko osećanja pretpostavljate glasu razuma, to predstavlja dobar predznak. Učinite sve što je potrebno da ulepšate intimni život i odnos sa bliskom osobom. Potrudite se da delujete zanosno i privlačno u različitim prilikama. Ljubavni zanos u vama budi novu energiju i skrivenu snagu.

Bik

Postoje saradnici koji neprekidno unose dodatnu tenziju i tako otežavaju vaš poslovni ili društveni položaj. Potrebno je da se opredelite za novu poslovnu viziju ili za pouzdanog partnera sa sličnim idejama. Nove informacije mogu da se tumače na različite načine, ne dozvolite da vas zavara prvi utisak. U ljubavnom životu vešto izbegavate intrigantne situacije. Iznenadni događaji izmiču vašoj kontroli ili nisu u skladu sa vašim emotivnim potrebama. Partner vas dodatno opterećuje svojim predstavama o događajima ili stvarima, koje po vašem mišljenju deluju nevažno. Imate različite kriterijume i prioritete.

Pročitajte: Kako će retrogradni Merkur uticati na svaki znak - Lavovima prete problemi s novcem, a oni neka provere auto

Blizanci

U skladu sa vašim blic-procenama najčešće imate velike ambicije, ali nalazite se u promenljivoj psihofizičkoj fazi tako da su i vaši razultati podložni različitim ocenama. Važno je da pokrenete inicijativu i udružite interese sa osobom koja se nalazi na nekom „visokom nivou”. Očekuje vas uspeh u poslovima koji se dobro naplaćuju, stalo vam je da unapredite svoj položaj. Obično imate dobru ljubavnu strategiju, pa ne odustajete lako od svojih ideja bez obzira na nečiju reakciju ili „oštru notu”. Rado se odazivate brojnim pozivima i u ljubavnom osvajanju umete sjajno da koristite svoj šarm. Obradovaće vas jedno neobično poznanstvo ili neki zanimljiv susret.

Shutterstock

 

Rak

Osećate dodatni priliv kreativne energije i ne možete da se pomirite sa prosečnim rezultatima. Dobijate podršku u okolini i imponuje vam saznanje da saradnici imaju dovoljno poverenja u vaše znanje ili profesionalne sposobnosti. Potrebno je da preuzmete odgovarajuću inicijativu, kako biste ostvarili svoje poslovne namere. Ukoliko se vaša osećanja pretpostavljate glasu razuma, to predstavlja dobar predznak. Učinite sve što je potrebno da ulepšate emotivni život i odnos sa bliskom osobom. Potrudite se da delujete zanosno i privlačno u različitim prilikama. Ljubavni zanos u vama budi novu energiju i neku skrivenu snagu.

Lav

Podstaknuti ste nečijom pričom o poslovnoj saradnji, privlači vas ideja o novim profesionalnim mogućnostima, različitim povlasticama ili društvenom prestižu. Vaše ideje uklapaju se u zajedničke interese, tako da vam saradnici s poverenjem prepuštaju „vodeću ulogu”. Vrlo uspešno i efikasno možete da završite niz poslovnih dogovora na različitim stranama. Na vaše samopouzdanje dodatno utiču pozitivni komentari i sjajan „utisak” o kome se govori. Ponekad partner ume da poremeti vaš emotivni ritam ili osnovno raspoloženje, ali vi ne želite da se pomirite sa sporednom ulogom. Na sreću, umete da se orijentišete prema kreativnim sadržajima i novim „izvorima radosti”.

Pročitajte: Otkrijte šta ste u KELTSKOM HOROSKOPU! Postoji 13 znakova, svaki krije neverovatno značenje

Devica

Poslovna strategija koju sprovodite donosi samo delimične rezultate, što vam ne uliva naročito samopouzdanje pred saradnicima. Potrudite se da budite dovoljno promišljeni pred osobom koja može pogrešno da vas proceni ili da upotrebi vaše izjave u svoju korist. Ponekad je teško zaključiti ko i koliko dobija u poslovnoj saradnji. Ne dopada vam se emotivno osporavanje jer mnoge stvari koje činite nisu po merilima ili ukusu voljene osobe. U neformalnim susretima ne uspevate da privučete nečiju pažnju, čak ni uz pomoć zavodničkog šarma i poznatih „ljubavnih trikova”. Imate potrebu da promenite neki ustaljeni ritual u partnerskom odnosu ili da utičete na tok događaja, želite da ulepšate ljubavni život.

 

Shutterstock

 

Vaga

Novi događaji na poslovnoj sceni mogli bi da poremete vaše planove, stoga razmislite o alternativnom rešenju. Potrebno je da se suočite sa saradnicima koji koriste drugačije metode, uvek postoji mogućnost za novi kompromisni dogovor. Kada se nalazite u problematičnoj situaciji, prepustite drugima da pokreću inicijativu. Ukoliko osećate emotivnu nesigurnost, dovoljno je da privučete pažnju voljene osobe na način koji odgovara zajedničkom ukusu i afinitetima. Svako ima svoju „slabu tačku”, razmislite kako da animirate partnera. Nema razloga da se unapred predajete ili odustajete od svojih ljubavnih namera.

Škorpija

Nalazite se u sjajnoj formi i imate zanimljive ideje. Po oprobanom receptu primenjujete uspešna pravila u poslovno-finansijskoj saradnji. Potreban vam je dobar podsticaj ili neko ko bi vas podržao u odlučujućim situacijama. Vaša dobitna kombinacija predstavlja spoj lepih i korisnih stvari u različitim pravcima. U odnosu sa voljenom osobom ponekad vam nedostaje početni zanos ili dovoljno hrabrosti da izrazite emotivne namere. Kolebljivost može da vas navede na pogrešan emotivni izbor. Ljubavna pravila se menjaju, dozvoljeno je sve što vodi ka zajedničkoj sreći i zadovoljstvu. Vaš emotivni profil najčešće određuje vaše želje ili mogućnosti.

Strelac

U skladu sa praktičnim interesima birate nove poslovne teme ili ciljeve. Ipak, poslovna nota koju zagovarate nailazi na negodovanje nekih saradnika. Potrebno je da ostvarite kompromis i zajednički dogovor kao uslov za dugoročniji uspeh. Veština prilagođavanja različitim profesionalnim standardima donosi uspešnije rezultate. U ljubavnom odnosu ništa ne želite da prepuštate slučaju, ali strasti vas odaju više nego što naslućujete. Bliska osoba na osnovu vašeg ponašanja prepoznaje skrivene namere ili emotivno raspoloženje, koje uporno pokušavate da prikrijete. Neko dobro predviđa vašu emotivnu rekciju, ne možete da potisnete svoja osećanja.

Shutterstock

 

Jarac

Trenutno se u kreativnoj fazi i preokupirani ste različitim informacijama ili poslovnim idejama. Delujete kao osoba koja nema vremena za slučajne susrete ili događaje koji se ne uklapaju u vašu sferu interesovanja. Međutim, energičnim ponašanjem kod bliskih saradnika podstičete različite reakcije. U ljubavnom životu imate loš predosećaj, reagujete oprezno u situacijama koje bi mogle da vas kompromituju. Stvari koje vama izgledaju interesantno ili dopadljivo ne odgovaraju afinitetima koje ima voljena osoba. Potrebno je da se usaglasite oko zajedničkih tema i da bolje uskladite vaša raznovrsna interesovanja.

Vodolija

Uz dobru procenu mogućnosti i pravilan izbor saradnika možete da ostvarite ciljeve na poslovnoj sceni. Ponekad morate da delujete energično i ultimativno u društvu saradnika. Nemojte dozvoliti da vas neko zavarava pogrešnim informacijama, koje bi mogle da vas navedu na loš poslovni potez. U vašem je interesu da sačuvate dobru poslovnu i društvenu poziciju. U vašem prepoznatljivom maniru umete da osvajate simpatije na različitim stranama. Kada ste dobro raspoloženi, imate utisak da su vam dostupne različite privilegije i pred partnerom birate dominantnu ulogu. Za promenu, privlači vas neobična avantura. Partner ili osoba koja vam se dopada ne može da odoli vašoj pojavi i zavodljivom šarmu.

Ribe

Zahvaljujući dobroj strategiji i novim informacijama o poslovnim prilikama proširujete interesovanja u različitim pravcima. Nalazite se u sjajnoj prilici da ostvarite dugoročnije poslovne interese. U poređenju sa saradnicima često vodite „glavnu reč” i umete da ostvarite dobru poziciju. Važno je da podstičete dvosmerne kontakte. Događaji koji vas prate u ljubavnom životu deluju ohrabrujuće. Osećate veliki emotivni zanos i zadovoljstvo u društvu voljene osobe. Prija vam nečije ponašanje i spremnost da vam ugodi na različite načine. Ako ste mladi ili slobodni, očekuju vas zanimljivi kontakti i nova poznanstva. Neko će vas šarmirati svojom pojavom i stilom ponašanja.

Mesečni horoskop za septembar preuzet sa astrolook.com

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Shutterstock

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti