Najpoznatiji ruski astrolog tvrdi da će ovom znaku do kraja jula novac i sreća padati sa neba

Najpoznatiji ruski astrolog tvrdi da će ovom znaku do kraja jula novac i sreća padati sa neba

Autor: | 16/07/2023

0

Ruski astrolog Pavel Globa praktično svakodnevno daje najrazličitije astro prognoze, a ljudi širom bivših sovjetskih republika ga rado prate i imaju puno poverenja u njegova predviđanja.

Shutterstock

 

Globa se ovog puta osvrnuo na znak koji će u julu biti miljenik zvezda - sve će mu ići od ruke i moći će samo da se zavali i uživa. Hajde da vidimo o kome je to reč!

VODOLIJA

Do kraja aktuelnog meseca očekuje vas vrtlog sreće i pozitive, na trenutke će izgledati kao da vam sve pada sa neba. Ovo je posebno dobar period za finansijska pitanja, a vaši prihodi biće i više nego dobri. Očekuju vas nagli i iznenadni dobici i neočekivan profit i moguće je da ćete rešiti neka stara dugovanja.

Pročitajte: Ribe plivaju u mutnom, Vage uhvaćene u aferi, a ovaj znak danas upoznaje ljubav iz snova

Jul će vam doneti raznolikost i pozitivne promene, a primećvaćete puno rezultata i to bez preteranog truda. Na trenutke će vam izgledati kao da vam Univerzum pokazuje pravi put. Na poslu će se povećati potreba za vašim uslugama ili radom i posle dugo vremena osetićete da ste cenjeni.

HELLO!

 

Ako ste slobodni, uživaćete u dobrim romantičnim sastancima i živopisnim emocija. Sredinom jula, tačnije ovih dana, vas očekuje neverovatan susret.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Shutterstock

Pročitajte još