Samo 3 znaka ovog leta čeka fatalna ljubav: Devicama se ostvaruje san, a evo kome će zvoniti svadbena zvona

Samo 3 znaka ovog leta čeka fatalna ljubav: Devicama se ostvaruje san, a evo kome će zvoniti svadbena zvona

Autor: | 14/06/2023

0

Ljubavni horoskop ovog leta donosi sreću za tri znaka

Vremenske prilike su čudne, u jun smo ušli sa kišom i oblacima, ali to ne znači da ovo leto neće biti nezaboravno. Uostalom, kalendarski još nije ni počelo.

Ako je verovati zvezdama i onima koji umeju da ih „čitaju“, to jest astrolozima, neki horoskopski znakovi dugo će pamtiti period pred nama. Pre svega, zahvaljujući ljubavnim pričama koje će uneti velike promene u njihov život.

Neki će upoznati srodnu dušu, neki će venčanjem krunisati dugu vezu, a tri srećna znaka koja su izvučena na lutriji, i koja bi trebalo da obrate posebnu pažnju na ono što će se dešavati, jesu Vaga, Strelac i Devica.

Shutterstock

 

STRELAC

Krenimo od onog ko najbolje barata strelom. No, kako to izgleda kada Amor nacilja baš njih? Kada je o ljubavi reč, Strelci imaju polovičan uspeh. Ali ovaj znak poznat je po pozitivnosti, koja se ispoljava i na emotivnom polju. Otvoreni su i često im se dešava ljubav na prvi pogled, ali se isto tako često i razočaraju. Ipak, ovog leta Talija bi mogla da bude na njihovoj strani.

Slobodnim strelcima za oko će zapasti osoba koja je povučena, ali, s obzirom da su obostrana osećanja previše jaka, na kraju će popustiti. Budite uporni ako želite da je osvojite, jer je, po svoj prilici, to vaša idealna druga polovina. Prepustite se emocijama i opušteno krenite u avanturu. Oni koji su zauzeti mogli bi na početkom jeseni da podignu vezu na viši nivo i stanu pred oltar.

Shutterstock

 

VAGA

Osobe rođene u znaku Vage vrlo su društvene i lako ostvaruju komunikaciju, ali retko kad prelaze granicu jer vole da održavaju balans. Drugim rečima, vole da stoje na sigurnom. No, nekad treba i rizikovati. Kada je ljubav u pitanju, više se vode razumom nego srcem, mada često pokleknu kada osete da bi to moglo da bude ono pravo.

Narednih dana mogli bi da sretnu osobu koja će biti baš po njihovoj meri, koja će staviti pravi teg na drugi tas i vratiti ravnotežu. Uostalom, Vage celog života i maštaju o ravnoteži. Sve što treba da urade je da se prepuste osećanjima, pa, ako ljubav prevagne, možda se do kraja godine čuju i svadbena zvona. Zauzeti imaju malih problema u svojoj relaciji i dvoume se da li da ostanu tu gde su ili da prekinu priču.

Shutterstock

 

DEVICA

Šesti znak Zodijaka važi za najpraktičniji, što posebno dolazi do izražaja na ljubavnom polju. Žude za mirom, harmonijom i stabilnošću, pomalo su povučene i nije ih baš lako osvojiti. Ipak, narednih nedelja slobodne Device mogle bi da padnu na nečiji šarm, a ta osoba je svakako nešto posebno čim se toliko trudi oko njih. Ne treba joj dozvoliti da odustane. Mogla bi to da bude sreća o kojoj su oduvek sanjali.

Zauzeti pripadnici ovog znaka celog leta će preispitivati odnos u kome se nalaze. Ako smatraju da je sve u redu, trebalo bi da otvore novo poglavlje priče i da kao nikad uživaju sa partnerom. Ukoliko, pak, misle da treba staviti tačku, neka ne očajavaju, jer leto pred nama donosi čitavu kolekciju dobrih prilika.

Shutterstock

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Shutterstock

Pročitajte još