Osetite letnju oazu sunca, kulture i avanture

Osetite letnju oazu sunca, kulture i avanture

Autor: | 31/05/2023

0

Danas imamo jednu vest koje će biti dovoljna da vam ova nedelja počne u dobrom raspoloženju, a to je da nas do leta deli samo 20 dana. Nepogodni vremenski uslovi su nas mislima udaljili od istog, međutim u mnogima se probudio takozvani zov odmora! Ukoliko se još uvek niste odlučili za željenu destinaciju, u nastavku ćemo vas odvesti na mesto gde sija sunce i uveliko je vreme za kupanje.

Promo

 

Predstavljamo vam Antalijsku regiju koja će vas osvojiti svojom raznolikošću, prelepim plažama, bogatom kulturom i nezaboravnim avanturama. Ako tražite savršeno letnje putovanje koje će ispuniti sva vaša očekivanja, na pravom ste mestu! U nastavku ćemo vam predstaviti različite sadržaje koje ova regija nudi. Posetite Tursku rivijeru i predivne plaže istočnog mediterana!

Promo

 

Antalijska regija je sinonim za sunce i ovo je mesto gde priroda mišiše na svežinu, a sunčevi zraci miluju kožu. Sa više od 300 sunčanih dana godišnje, ovo područje pruža idealne uslove za sunčanje, opuštanje i uživanje na prelepoj obali. Njene prostrane plaže sa tirkiznim morem pružaju vam nezaboravan doživljaj.

Za one koji su zainteresovani za bogatu istoriju i kulturu, Antalijska regija je pravi raj. Ovde se nalazi Kaleiçi, stari grad prepun šarmantnih uličica, istorijskih znamenitosti i fascinantne arhitekture. Istražite ostatke Rimskih utvrđenja, posetite Hadrijanovu kapiju ili osetite lokalni duh tokom obilaženja uskih ulica sa mnogobrojnim radnjicama.

Promo

 

Ni avanturisti neće ostati gladni doživljaja zato što Antalijska regija nudi širi spektar sadržaja. Regija je poznata po brojnim vodenim sportovima poput jedrenja na dasci, skijanja na vodi i parasailinga. Ukoliko niste isprobali rafting i kanjoning iskustvo, kanjon Kuprulu je idealna prilika za to.
Šta bi bio odmor bez pravog opuštanja, čak i kada govorimo o pauzi od regularnog načina ishrane. Antalijska regija je pravi raj za gurmane. Njena kuhinja je bogata ukusima i mirisima koji će vas osvojiti. Uživajte u svežim morskim plodovima, tradicionalnim jelima od mesa i širokom izboru priloga od povrća. Takođe, ne propustite priliku da probate autentične turske delikatese poput baklave, turskog čaja i kafe od badema.

Promo

 

Osim svih doživljaja na samoj destinaciji, Antalijska regija je poznata i po širokom asortimanu hotela, kao i all inclusive konceptu. Uživajte u bezbrižnom boravku u hotelskim kompleksima koji nude vrhunsku uslugu, privatne plaže, bazene, spa centre i izvrsnu gastro ponudu.
Ovog leta priuštite sebi pravi odmor koji zaslužujete. Turistička agencija Filip Travel će se pobrinuti za svaki detalj kako biste imali nezaboravno iskustvo. Putem sajta www.filiptravel.rs se možete informisati o kompletnoj ponudi za Tursku 2023.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Promo

Pročitajte još

Najnovije vesti