Pokloni za 225 beba u Srbiji!

Pokloni za 225 beba u Srbiji!

Autor: | 27/12/2022

0

Praznična magija ipak ne bi bila potpuna bez dobro osmišljenog plana i rute kretanja poklona. A koji je pravac najbolji za to? Reklo bi se, onaj što vodi „od srca srcu“.

U tome se krije i inspiracija za novogodišnju akciju kompanije NIS u okviru korporativne nacionalne kampanje „Da se nove nade rode“ koja je usmerena na opremanje zdravstvenih ustanova koje se bave reproduktvnim zdravljem, kao i na podršku natalitetu, roditeljima i onima koji to žele da postanu. Iz kompanije NIS poručuju da su zajedničkim snagama, uz nesebično angažovanje članova Kluba volontera kompanije, uspeli da sprovedu još jednu prazničnu zamisao i ponovo se ostvare u ulozi Deda Mraza koji će poklon paketima obradovati 225 beba koje će se roditi u Novoj godini.

Promo

 

Na ovaj način po 15 prvorođenih beba u 15 porodilišta širom Srbije dobiće prigodne poklone domaće proizvodnje, pažljivo osmišljene da zadovolje potrebe mame i bebe u njihovim prvim zajedničkim danima, kao i pelene za jednokratnu upotrebu koje su obezbedili zaposleni u kompaniji.

Promo

 

Ova novogodišnja akcija samo je deo podrške koju je kompanija NIS ove godine obezbedila za 40 zdravstvenih ustanova u više od 30 gradova i opština u našoj zemlji. Zahvaljujući kampanji NIS-a, ustanove javnog zdravstva dobiće savremenu medicinsku opremu i aparate koji će doprineti poboljšanju uslova i tretmana majki i beba, kao i ostvarenju zajedničkog cilja – da se nove nade rode širom Srbije.

Komentari (0)

Loading
hellomazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti