Još bolji burgeri za zasluženi predah

Još bolji burgeri za zasluženi predah

Autor: | 23/11/2022

0

Iza vas je brdo ispunjenih dnevnih obaveza i vreme je da predahnete i ostatak dana provedete udovoljavajući sebi, a to je uvek najbolje uz ukusan i kvalitetan obrok, za koji nije potrebno mnogo truda sa vaše strane. Jedini uloženi trud neka bude šetnja do najbližeg McDonald’s restorana, jer trenuci koje posvećujemo samo i isključivo sebi kao stvoreni su za čuvene burgere. A oni su sada još bolji, jer uneli smo male izmene u način njihove pripreme.

Meso, 100% govedina, fino začinjeno, peče se na grilu, dok se luk na meso dodaje direktno u toku pečenja, kako bi zadržao svežinu i pojačao ukus. Sir se topi do tačke savršenstva, a topla, meka zemička se karamelizuje, tako da njena tanka korica nalikuje nekoj zlatnoj površini. Videćete, ne preterujemo.

Mc Donalds promo

 

U slučaju da vam je Big Mac omiljeni proizvod iz naše ponude, onda će vas ovo sigurno oduševiti – povećali smo količinu sosa koji se stavlja u njega.

Ponekad promena ne treba da bude revolucionarna. Ponekad mala promena više znači i više donosi. Zbog toma smo i preduzeli ovaj korak. Želimo da naši gosti uživaju u prepoznatljivoj ponudi, ali da im istovremeno pružimo i novo iskustvo.

Naravno, kako ste i navikli, vodimo računa o kvalitetu sastojka od kojih pravimo naše sočne burgere i ostale proizvode, uvek ukusne.

Mc Donalds promo

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin