SHOPPSTER I CRNI PETAK - BEZ GUŽVE, NA JEDAN KLIK

SHOPPSTER I CRNI PETAK - BEZ GUŽVE, NA JEDAN KLIK

Autor: | 19/11/2022

0

Bliži se Crni petak, koji sa sobom nosi pravu šoping groznicu i vrtoglava sniženja! Brojne popuste i pogodnosti pripremio je i Shoppster.rs, prva i najveća online i TV prodavnica, gde ćete do 27. novembra moći da kupujete i do 50% jeftinije. 

Promo

 

Shoppster online prodavnica se približila kupcima u Srbiji jednostavnim i bezbednim procesom kupovine preko interneta i prodajnog TV kanala, a njena popularnost nastavlja da raste uz kontinuirano širenje ponude. Dobro organizovane kategorije omogućavaju jednostavan i efikasan pregled bogatog izbora od preko 180.000 proizvoda i 3.500 svetski priznatih brendova i domaćih malih proizvođača.

Kupujte iz udobnosti svog doma

Jedna od prednosti online kupovine je i to što veoma brzo možemo da obavimo kupovinu koja bi inače trajala satima, što je više nego dobrodošlo danas kada je tempo života veoma brz. Uz nekoliko klikova možemo izabrati široku paletu proizvoda, kao što su novi električni trotinet, sva oprema za fitnes, računari ili nova odeća, bez potrebe da idemo u nekoliko različitih prodavnica. 

Promo

 

Pored brze dostave na kućnom pragu, Shoppster.rs nudi mogućnost preuzimanja pošiljke na D Express paketomatima širom zemlje, kao i mogućnost plaćanja pošiljke platnim karticama kod kurira prilikom preuzimanja na željenoj lokaciji. Tu je i program lojalnosti Shoppster Smart, koji omogućava registrovanim kupcima kupovinu proizvoda po posebnim cenama i uz posebne pogodnosti. 

Požurite na Shoppster.rs, gde Crni petak nudi kupovinu bez gužvi, redova i nepotrebno potrošenih sati u tržnim centrima. Svoje omiljene proizvode možete naručiti iz udobnosti doma, preuzeti na željenom mestu i kupovati pametno u novembru uz neverovatne uštede. 

Da li već znate šta ćete pokloniti najmilijima za praznike? Iskoristite najbolju priliku ovog novembra!

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin