Kuda na odmor?

Kuda na odmor?

Autor: | 13/07/2022

0

Svako leto sa sobom donosi jedan neobjašnjiv osećaj kolektivne budnosti i ushićenja. Mnogo se lakše nosimo sa svim izazovima i upuštamo u nove avanture. Važno je podcrtati ovo jer u moru svakodnevnih obaveza zaboravimo na dragocenost uživanja u trenutku.

Na svetu postoje dva tipa ljudi, prvi je onaj koji za letom čezne tokom cele godine i o svom sledećem odmoru razmišlja već na izmaku aktuelnog, dok drugi tip neguje spontanost i o odmoru razmišlja u hodu.

Shutterstock

 

Nekome odmor predstavlja usmerenost na porodicu, drugima neprocenjive trenutke sa partnerom ili prijateljima, dok neko ovo vreme koristi kao priliku za upoznavanje sebe. Koji god da ste tip, odmor je dragocena stvar za svaku individuu i zbog toga je najbolje da organizaciju prepustite stručnjacima i upustite se u komfornu avanturu. S tim u vezi, u nastavku teksta ćemo vas upoznati sa aktuelnom ponudom turističke agencije Filip Travel čija široka ponuda definitivno može odgovoriti na svačije potrebe.

Shutterstock

 

Već poznata i atraktivna destinacija su svakako Grčka ostrva koja ispunjavaju očekivanja i ljubitelja aktivnog odmora, ali i hedonista koji žele da se kompletno prepuste svim čarima koje Grčka nudi. Filip vas direktnim čarter letom vodi na Krit, Rodos, Kefaloniju, Krf i Skijatos. Uživajte u bogatoj istoriji Grčke, bujnoj vegetaciji i skrivenim azurno plavim plažama.

Shutterstock

 

Što se tiče idealnog odmora sa porodicom, Filip vas i ove godine vodi u Tursku, Antalijsku i Egejsku regiju. Uživajte u luksuznim hotelima “all inclusive” usluge sa brojnim atrakcijama za decu.

Shutterstock

 

Za sve ljude koji svom odmoru žele dodati dašak pustolovine nemojte zanemariti Tunis, destinaciju bogate istorije i kulture koja će vas oduševiti predivnim peskovitim plažama, ali i izletima koji će vam zauvek ostati u pamćenju.

Shutterstock

 

Kada već govorimo o savršenom spoju istraživanja i uživanja, neophodno je spomenuti i Egipat koji važi za jednu od najatraktivnih destinacija već godinama unazad. Osim izleta i mogućnošću da se upoznate sa drevnom kulturom, uživaćete i na predivnoj obali Crvenog mora. Filip vas vodi u Hurgadu i Šarm el Šeik.

Shutterstock

 

Za sve prave hedoniste Sicilija je destinacija iz snova. Ovo autentično ostrvo je nešto sasvim posebno i pružiće vam užitak za sva čula. Ukoliko do sada niste imali priliku da se uverite, sada je pravo vreme.

Shutterstock

 

Osim Sicilije, Filip vas 28.08. preko Mesinskog moreuza vodi i u Kalabriju.

Shutterstock

 

Istražite i Španiju, bogatu kulturu i jedne od najlepših plaža na svetu. Odlučite se za jedno od dva čuvena letovališta Kosta Brava i Majorka.

Shutterstock

 

I za kraj, preporuka da posetite Kipar, treće po veličini ostrvo na Mediteranu. Filip vas direktnom avio linijom vodi u Larnaku, a odatle možete birati smeštaj i u Aja Napi ili Limasolu.

Shutterstock

 

Predah je važna aktivnost našeg života koju ne smemo zanemariti. Zbog toga iskoristite priliku i informišite se o kompletnoj ponudi za željenu destinaciju putem sajta jer znamo koliko vam je važan odmor.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin