Danas je sudbinska sreda, niz od pet dvojki donosi neverovatne promene na polju ljubavi, obratite pažnju na ovo

Danas je sudbinska sreda, niz od pet dvojki donosi neverovatne promene na polju ljubavi, obratite pažnju na ovo

Autor: | 02/02/2022

0

Horoskop za 2. februar 2022. godine

Danas doživljavamo ono što neki nazivaju prvim od tri poslednja 222 dana veka – 2. 2. 2022. Slede 20. 2. 2022. i 22. 2. 2022.

Pročitajte: Horoskop za 2. februar - Device, ne upuštajte se u avanturu; Vage, neko vas emotivno zavarava

Shutterstock

 

U narednim danima preporučljivo je osluškivati unutrašnje potrebe i obratiti pažnju na intuiciju, koja će biti znatno naglašena. Drugi februar je datum koji je veoma začajan kada je ljubav u pitanju. Odličan je trenutak da se osamimo, umirimo i meditiramo, ukoliko smo u mogućnosti.

Broj dva simboliše uniju, dom, porodicu… Kada se ovaj broj nađe u nizu, dobijamo anđeoski broj od pet dvojki. Godina 2022. je u zbiru broj šest, koji u numerologiji predstavlja Veneru, boginju ljubavi, dakle, ljubav, harmoniju, stabilnost, kao i sudbinske susrete, što znači da će ova godina mnogima doneti upravo ljubav sudbinskog karaktera.

Pročitajte: Mesečni horoskop za februar

Shutterstock

 

Dvojke u nizu, u ovom slučaju pet, 2. februara donose mogućnost da otpustimo stare obrasce i iscelimo emocionale rane. Pored toga, ovo je odličan trentak da se sluša, odnosno posluša intuicija i da na taj način izaberemo pravi put ukoliko smo u nedoumici kada su neke odluke u pitanju. U danima koji dolaze dešavaju se susreti sudbinskog karaktera, dobija se prilika da se izgradi kvalitetno partnerstvo, postave jaki temelji u ljubavi…

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti