Pupin Novi Sad je opet u trendu: Nova priča na starom mestu

Pupin Novi Sad je opet u trendu: Nova priča na starom mestu

Autor: | 19/01/2022

0

Nekadašnji Pupin Pub&bar je promenom izgleda dobio novu jedinstvenu energiju. Uvrstio posebne ukuse u novi jelovnik, promenio zvuk i u modernizovan ambijent privukao mnoge koji su jedva čekali da poznati novosadski objekat počne sa radom. Početna zamisao se svodila na promenu celokupnog imidža lokala koji bi više sličio Pupinu u Beogradu lociranom na Sava Promenadi koji je do sad pokupio sve pohvale i pozitivne kritike gostiju.

Promo

 

Već prve nedelje, svi prisutni su mogli da uživaju u gostovanjima kvalitetnih vokala i bendova, među kojima su se našli Magla bend i Tropico band. Gosti su tokom nedelje otvaranja u mnogome prihvatili novu priču, zato je svake naredne nedelje od četvrtka do subote lokal dupkom pun svih koji su već navikli na vrhunsku zabavu i večernje sate rezervisane isključivo za fenomenalan provod. Ovaj četvrtak sve obožavatelje dobrog zvuka očekuje Filip Mitrović u pratnji benda, dok u petak i subotu nastupaju Taboo band i Skandal bend. Noći u Pupinu su zaista ponovo sjajne.

Promo

 

Da lokal ne vrvi samo od noćnjeg provoda, pokazuje i dnevna atmosfera koja je svakim danom sve življa. Redovni posetioci su veliki ljubitelji vrsne Pupin kafe, po kojoj je ovo mesto veoma poznato.

Promo

 

Pored svih toplih i hladnih napitaka sve koji žele da svrate očekuje oko 60 specijaliteta koja krase novi Pupin Lounge Meni i koja su do sad oduševila sve degustatore.

Promo

 

Svi putevi vode u sam centar Novog Sada, gde je lociran i Pupin Lounge&bar. Ukoliko vas put ipak nije naveo na tu stranu, a želite da posetite ovaj novootvoreni ugostiteljski objekat, neverovatna i jedinstvena atmosfera je nešto što će vas nesumnjivo vezati za ovo mesto i zatim iznova mamiti da se vratite po još sjajne energije.

Promo

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti