Ceđenje limuna svakako nije najteža stvar na svetu, ali je lepljivo, neuredno i često nezgodno ako vam treba samo mala količina soka, pa ostatak voćke završi u smeću.
Međutim, postoji super trik koji će vam omogućiti da limun iscedite a da ga ne sečete. Sve što vam treba je jedna čačkalica.
Pre svega, limun dobro izgnječite po ravnoj podlozi. Potom čačkalicom ili nekim sličnim oštrim predmetom napravite rupu na samom vrhu limuna.
Iscedite onoliko soka koliko vam je potrebno, a ostatak prosto vratite u frižider, piše radiosarajevo.ba.
Pročitajte još
Nikada niste pravili vatrena jaja? Jednostavnije je nego što mislite, samo pratite recept
Da, dobro ste pročitali – vatrena jaja. Jedna vrlo zabavna, ali i ukusna ideja. Uostalom, pogledajte ove neodoljive fotografije
26/04/2024
Saznajte višeZlatna jaja privlače sreću i bogatstvo: Za farbanje vam je potreban samo OVAJ začin
Zlatna jaja privlače bogatstvo
25/04/2024
Saznajte više