Ako ujutru volite lagane, a zasitne obroke, ovo je pravi izbor za vas!
Recept Kristine Radenković za brzi doručak je ukusna kombinacija sastojaka koji garantuju unos zdravih namirnica i naboj energije.
Nikola Ristić
Voditeljka Kristina Radenković, poznata po svojoj jednostavnosti i prirodnom šarmu, godinama je jedno od prepoznatljivijih TV lica. Publika je voli jer uvek deluje kao neko s kim biste rado popili kafu.
Kristina uspešno balansira dinamičan posao, privatni život i brigu o dvoje dece, sinu Roganu i ćerki Tari, pa joj je vreme dragoceno. Zato, kada je doručak u pitanju, bira recepte koji su brzi, hranljivi i laki za varenje.
Pročitajte Ovo je omiljeni doručak Novaka i Jelene Đoković (foto)
Recept Kristine Radenković za brzi doručak je savršena kombinacija voća, orašastih plodova i grčkog jogurta.
Idealna kombinacija za sve koji žele da dan započnu sa energijom, ali bez osećaja težine.
Sastojci
- 2–3 sveže jagode
- ½ banane
- 3 kašike ovsenih pahuljica
- 2 kašike badema
- 2–3 kašike grčkog jogurta

Screenshot Instagram/@krisradenkovic
Operite jagode, očistite ih od peteljki i isecite na manje komade. Bananu prepolovite i naseckajte na kockice.
U posudu stavite ovsene pahuljice, dodajte naseckane bademe, pa sve pomešajte s voćem.
Prelijte grčkim jogurtom. Ostavite da odstoji desetak minuta, da pahuljice omekšaju, pa uživajte!
Recept Kristine Radenković za brzi doručak je savršeno rešenje za sve kojima je potreban zdrav i ukusan početak dana!
Pročitajte još
Anđela Abramović: Moja umetnost vas ne vodi u galeriju – već izvan realnosti
Anđela Abarmović otvorila prvu samostalnu izložbu
21/05/2025
Saznajte višeHONOR 400 serija stigla u Srbiju, AI kamera koja menja pravila igre
HONOR 400 serija stigla u Srbiju, AI kamera koja menja pravila igre
20/05/2025
Saznajte višeBojanin recept pravi hit među ljubiteljima dobrog zalogaja, tako sočno
Recept Bojane Stamenov je remek-delo
20/05/2025
Saznajte višeSad je jasno zašto je vitka: Evo kada je Iva Štrljić poslednji put pojela kolač
Iva Štrljić poštuje strog režim ishrane
20/05/2025
Saznajte više
Komentari (0)