Uoči Badnjeg dana pronašli smo za vas krompir salatu daleko od one klasične koju serviramo svake godine na stolu.
Shutterstock
U pitanju je recept supruge našeg obožavanog tenisera Jelene Đoković, koja je na interesantan način servirala krompir sa zdravim sastojcima.
Krompir salata Jelene Đoković
Sastojci:
2 veća ili 4 manja bela krompira;
2 šolje čeri-paradajza isečenog na kockice;
2 čena izgnječenog belog luka;
5 listova svežeg bosiljka;
prstohvat soli;
sok od polovine limuna;
kašičica meda (opciono);
morska so i crni biber po ukusu
Pročitajte Novak obožava ovaj Jelenin recept -Tri sastojka za savršen obrok tokom božićnog posta
Priprema:
Uključite rernu na 220⁰C. Krompir isecite po dužini na ovale od po 5 mm i položite ih na pleh obložen papirom za pečenje. Pecite 30 minuta da vrhovi postanu zlatnosmeđe boje.
U manjoj posudi sjedinite sok od limuna, morsku so, beli luk i med (ako ga koristite). Dodajte kockice paradajza i sve dobro promešajte.
Instagram
Kriške pečenog krompira poređajte na poslužavnik i na svaku stavite paradajz i seckani bosiljak. Pospite solju i biberom po ukusu.
Pročitajte još
Od radoznalosti do ozbiljnog ulaganja: zašto kriptovalute postaju deo savremenih finansija
22/12/2025
Saznajte višeZbog velikog interesovanja još jedan koncert Nine Badrić u Sava centru
Koncert Nine Badrić u Sav centru
22/12/2025
Saznajte višeKatalog prazničnih želja: Usrećite najdraže – Započnite godinu uz Lilly!
Lilly katalog 2025
22/12/2025
Saznajte višeNovi parfem Club de Nuit BLING brenda Armaf svečano je predstavljen na ekskluzivnom događaju koji je okupio veliki broj poznatih ličnosti, influensera iz regiona i sveta, kao i medija
19/12/2025
Saznajte višeDeseti Teen Talk: Poraz ne definiše ko ste - već način na koji iz njega izađete
Deseti Teen Talk: Poraz ne definiše ko ste - već način na koji iz njega izađete
18/12/2025
Saznajte višeRoland Nemet govori o tome koliko je važno da živimo u skladu sa zakonima prirode
Roland Nemet govori o tome koliko je važno da živimo u skladu sa zakonima prirode
18/12/2025
Saznajte više
Komentari (0)