Radoš Bajić može se pohvaliti blistavom karijerom na kojoj mu zavide brojne kolege. Na privatnom planu je takođe ostvaren jer je život proveo pored žene koju najviše voli i sa kojom ima dvoje dece.
Iako je glumac, reditelj, scenarista, producent, njegovo šumadijsko poreklo ne dozvoljava mu da ne bude i ekspert u kuhinji, pa zato recept Radoša Bajića za omiljeni srpski ručak zapiše svaka domaćica.
Instagram
Kako ih je on nazvao „krmenadle a la Radoš“ su sočne i veoma ukusne, a njihovo pripremanje ne može biti brže, te je idealan ručak kada nemamo puno vremena.
Krmenadle su ključne u ovom receptu, dok se povrćem može malo i eksperimentisati.
Recept Radoša Bajića možete pročitati u nastavku
Sastojci:
- kilogram krmenadli
- malo krompira
- šargarepa
- crni luk
Pixabay
- karfiol
- kupus
- brašno
- 2 jaja
- so i biber
- sirće
Pročitajte: Kad muškarac zasuče rukave u kuhinji - Milan Kalinić sprema pasulj isključivo po ovom receptu
Priprema:
Očistite krmenadle od masnoće i poređajte ih na dno posude.
Dinstajte ih u vodi sa solju i biberom. Kada omekšaju, dodajte povrće isečeno na komade i dolijte još vode.
Dodajte sirće i dinstajte još malo. Kada se krompir skuva, umutite dva jaja sa malo brašna. Prelijte krmenadle jajima i stavite ih u rernu da se zapeku.
Prijatno!
Pročitajte još
Deseti Teen Talk: Poraz ne definiše ko ste - već način na koji iz njega izađete
Deseti Teen Talk: Poraz ne definiše ko ste - već način na koji iz njega izađete
18/12/2025
Saznajte višeRoland Nemet govori o tome koliko je važno da živimo u skladu sa zakonima prirode
Roland Nemet govori o tome koliko je važno da živimo u skladu sa zakonima prirode
18/12/2025
Saznajte višeOve "otrovne strele“ danas izbacite iz spavaće sobe, ogledalo odmah
Feng šui saveti za spavaću sobu koje ćete odmah primeniti
14/12/2025
Saznajte višeVreme je za prazničnu trpezu: Milica Milša ima savršen recept za rusku salatu
Recept Milice Milše za rusku salatu
13/12/2025
Saznajte više
Komentari (0)