Recept za ručak Tamare Vučić ćete obožavati: Pravi se od jednog povrća i ne košta više od 600 dinara VIDEO

Recept za ručak Tamare Vučić ćete obožavati: Pravi se od jednog povrća i ne košta više od 600 dinara VIDEO

Autor: | 12/12/2023

0

Ručak Tamare Vučić ne košta mnogo, a veoma je zdrav

Tamara Vučić gotovo svakom objavom privuče mnogo pažnje, a osim sofisticiranog stila i savršenog ukusa za modu, prva dama Srbije često nam pokaže i na koji način priprema hranu, ali i kako provodi vreme sa svojim sinom Vukanom.

Instagram

 

Ovog puta Tamara Vučić podelila je ukusan recept za zdrav obrok od samo jednog povrća, a ceo ručak neće vas koštati više od 600 dinara, s obzirom na to da je kilogram ovog blaga oko 300 dinara, a začine, ukoliko nemate u kući, možete kupiti u najbližoj prodavnici po povoljnim cenama.

Pročitajte: Bajka za Vukana - Pogledajte kako je prva dama ukrasila dom za novogodišnje praznike FOTO

U pitanju je recept za pripremu karfiola, uz koji će ga sigurno zavoleti i oni kojima ovo povrće i nije baš omiljeno.

Sve što treba da uradite jeste da pomešate maslinovo ulje, alevu papriku, so, biber i beli luk u granulama, a potom da dobijenu smesu prelijete preko očišćenog karfiola. Kafriol poređajte na pleh obložen papirom za pečenje i stavite u rernu zagrejanu na 200 stepeni oko 30 minuta.

 

 

Za to vreme pripremite jednostavan preliv od maslinovog ulja, peršuna i limunove kore. Na zagrejanom ulju prodinstajte limunovu koru i peršun. Dodajte čili u prahu i kašićicu meda, i kada karfiol bude gotov, prelijte ga aromatičnom smesom.

Tamara Vučić preporučuje da uz karfiol dodate i svežu salatu ukoliko to želite, a da prva dama vodi računa o ishrani, vidi se po njenoj vitkoj liniji.

Ata Images

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još