Energetska bomba: Dženifer Lopez otkriva tajnu svog uvek savršenog i svežeg izgleda

Energetska bomba: Dženifer Lopez otkriva tajnu svog uvek savršenog i svežeg izgleda

Autor: | 18/11/2023

0

Godine prolaze, a Dženifer Lopez izgleda sve mlađe, lepše i bolje. Uspešna je na svim poljima, od muzike i filma do biznisa, o ljubavi da i ne govorimo, ali - kako joj polazi za rukom da sve te konce drži u rukama? Da li postoji neki eliksir, neki tajni recept za toliku energiju i dobar izgled?

Jon Kopaloff/Getty Images

 

Postoji. Pre nekoliko godina latino bomba je otkrila o čemu je reč. Nešto sasvim jednostavno i svakome dostupno, što može da se napravi za čas.

Pročitajte: Želite pozadinu kao Dženifer Lopez? 10 namirnica od kojih raste zadnjica, a ne izazivaju celulit

Kada oseti umor, a i to joj se dešava, verovali ili ne, Džej Lo poseže za moćnim miksom voća i povrća, koji očigledno čini čuda. U pitanju je - običan smuti. Ali, ne bilo kakav, već smuti koji pršti od energije i u potpunosti je u skladu sa njenim temperamentom.

Shutterstock

 

Sastojke svi imamo u kući: jedna zaleđena banana, šolja pirinčanog mleka, šaka svežeg spanaća, dve kašike putera od badema ili suncokreta i kašika proteina u prahu.

Pročitajte: Kejt Midlton za doručak uvek jede isto - Zbog moćnog napitka nema grama sala

- Kada sam shvatila da nemam dovoljno energije, počela sam da obraćam više pažnje na ono što jedem. Istu hranu davala sam i deci. Pomislila sam da li je to dobro za njih. Poželela sam da probam nešto drugačije i pre svega zdravije - otkrila je Dženifer svojevremeno za „People“.

Shutterstock

 

Smuti se pokazao kao idealno rešenje. Može da se koristi kao zamena za obrok jer sadrži vlakna i proteine, a najčešće ga konzumira ujutru, kako bi spremno dočekala dnevne obaveze. Napitak ima još neke beneficije - vrlo je ukusan i osvežavajuć. Probajte!

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Gary Hershorn/Getty Images

Pročitajte još

Najnovije vesti