Prste da poližeš: Tajni recept Goce Lazarević za brz pilav oduševiće sve domaćice

Prste da poližeš: Tajni recept Goce Lazarević za brz pilav oduševiće sve domaćice

Autor: | 11/11/2023

0

Recept Goce Lazarević za brzi pilav lak je za pripremu

Malo je poznato da je Goca Lazarević odlična domaćica od koje može mnogo toga da se nauči. Odlično se snalazi u kuhinji i uživa da priprema obroke za svoju porodicu, a njen suprug najviše se obraduje njenom pilavu sa piletinom. 

Instagram

 
 

Iako joj nikad nije teško da napravi domaći topli obrok za svoje najmilije, Goca ipak nema uvek toliko vremena da se posveti šporetu, tako da je sa godinama iskustva naučila nekoliko trikova kako da ubrza proces a da pritom ne žrtvuje ukus.

Pročitajte: Recept za hrskavu proju po ukusu Novaka Đokovića

Tako je jednom prilikom podelila trik za pilav sa pilećim mesom a ovaj recept namenjen je svim domaćicama koje nemaju vremena za kuhinju.

Priprema je toliko jednostavna da čak i one koje nemaju mnogo iskustva u kuhinji mogu da gnaprave ovaj sit i ukusan obrok kao od šale.

Boško Karanović

 

- Uzmite pileće meso, bilo koje. Ja ga propržim na malo ulja, nalijem vode i stavim jednu goveđu supu. Dobro operem integralni pirinač i na dno stavim meso, dodam pirinač i nalijem vodu. Probam da li je dovoljno slano, dodam malo bibera i stavim da se zapeče. Uz integralni pirinač vam ne trebaju nikakvi začini. Kad je skoro gotovo pospem odozgo crvenom paprikom, vrati se još pet minuta u rernu i to ti je ručak - opisala je Goca Lazarević svoj način pripreme poznatog jela.  

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još