Smršala 14 kilograma dve nedelje nakon prvog porođaja: Marijana Mićić se istopila na čudan način

Smršala 14 kilograma dve nedelje nakon prvog porođaja: Marijana Mićić se istopila na čudan način

Autor: | 16/10/2023

0

Ishrana Marijane Mićić nakon porođaja

Poznata voditeljka i glumica Marijana Mićić porodila se po drugi put i na svet je donela devojčicu, a tata je rođenje ćerke slavio do jutra. 

I ovog puta, kao i u prvoj trudnoći kada je nosila Anu, voditeljka je vešto krila stomačić i aktivno je radila, a kako je sama otkrila, bila je pripremljena za dolazak bebe jer je dosta vremena provodila sa decom svoje sestre.

Instagram

 

Jednom prilikom Marijana je otkrila i da se nakon prvog porođaja ugojila 17 kilograma, a sa viškom se nije mučila dugo i vrlo lako je smršala. 

Pročitajte: Cela zemlja ga zna, a samo retki da je legendarni roker svekar Marijane Mićić - Spremite se na iznenađenje FOTO

Kako sama kaže, smršala je na čudan način, uopšte nije bila opterećena time i samo se jednom uplašila da li je sve u redu s njom, s obzirom na to da je izgubila kilograme već dve nedelje nakon porođaja.

Radila sam trudna do petog meseca, snimala sam serije, a nikome nisam dugo htela da kažem da sam trudna, niko nije znao. Ugojila sam se 17 kilograma u trudnoći. Sada imam dva kilograma viška u odnosu na pre trudnoće, vrlo brzo sam sve to skinula, sama od sebe. Imala sam noću znojenja, probudim se – voda. I kilogrami su valjda samo odlazili. Ne znam zašto se to dešavalo.

Instagram screenshot @micicmarijana

 

– Patronažna sestra mi je rekla da je to od dojenja. Ja sam bukvalno za dve nedelje smršala 14 kilograma, u prve dve nedelje posle porođaja. I patronažna sestra koja je dolazila svaki dan mi je posle desetog dana rekla: „Ju, što ste smršali”. Ja sam se uplašila, rekoh: „Zašto, šta mi je?” – ispričala je Marijana i dodala da je tek posle porođaja počela da jede slatkiše, pre i u toku trudnoće uopšte nije volela slatko.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA images

Pročitajte još