Tajna Dragane Mićalović: Dan započinje posebnim napitkom, a bez ovih namirnica ne može da zamisli obrok

Tajna Dragane Mićalović: Dan započinje posebnim napitkom, a bez ovih namirnica ne može da zamisli obrok

Autor: | 08/10/2023

0

Ishrana Dragane Mićalović

Dragana Mićalović više puta je isticala da joj je ishrana bitna i da pazi šta jede. Glumica mudrim izborima održava svež izgled i puca od zdravlja.

Ata Images

 

Pre nekoliko godina obratila se nutricionistkinji kako bi postigla što bolje rezultate i pridržava se njenih saveta i recepata.

Pročitajte: Dragana Mićalović pravi šampon u svojoj kući - Svi sastojci su prirodni, jeftini i daju kosi supermoć (RECEPT)

Glumica nije imala problem sa viškom kilograma, rekla je tada, već s manjkom, i često je osećala slabost. Obratila se stručnjacima koji su joj napravili plan ishrane i korigovali joj treninge, tako da se ubrzo osećala mnogo bolje.

Instagram

 

Kako je Dragana ispričala jednom prilikom dan obično počinje isto – zdravim napitkom, prema različitim receptima.

– Svakog jutra praktikujem različite detoks napitke. Nekada je to mlaka voda sa isceđenim limunom, sok od aronije bez šećera, čaj od koprive, zeleni čaj i često pijem ceđeni celer – rekla je sestra Bobe Mićalović.

Pročitajte: Napravila je zaokret u ishrani i preporodila se - Smuti Aleksandre Kovač jača imunitet i vraća u život

Draganina tajna je u raznovrsnoj i izbalansiranoj ishrani, a najviše uživa u mesu. Glumica je svojevremeno otkrila omiljeno jelo.

– Kuvani kupus, tačka. I ptice na grani znaju da obožavam kupus, tako da ću mu ostati dosledna. Pored toga, obožavam ribu i, naravno, uz svaki obrok neizostavna je salata – rekla je Dragana Mićalović.

Instagram

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još