Gde držati kečap? Ova tema prilično je zbunjujuća, a svako domaćinstvo ima svoj odgovor.
Jedni kečap drže u frižideru, uvereni da je to jedini pravi način za čuvanje popularnog proizvoda, dok ga drugi smatraju artiklom kome je mesto na kuhinjskoj polici.
Pročitajte: Da li su kokice zdrave? Najnovija istražovanja rešila misteriju, ovo je prava istina o omiljenoj grickalici
U prodavnicama kečap ne stoji u frižideru, u restoranima ga možemo na stolu... Još kad tome dodamo bezbroj američkih filmova u kojima konobari na kraju dana treba da „venčaju kečap”, odnosno da sve ostatke iz teglica preliju u jednu, zaista nije jasan odgovor na pitanje gde ga držati, piše hellomagazin.hr.
Da li je kečapu mesto u frižideru? Veliki proizvođač rešio dilemu
Da bi jednom zauvek prekinuo brojna pitanja koja svakodnevno dobija od ljubitelja njihovog kečapa, jedan kultni proizvođač objasnio je na Tviteru kako stoje stvari.
„Samo da znate, kečap ide u frižider!”, napisala je poznata kompanija u kratkom, ali jasnom tvitu na popularnoj društvenoj mreži.
Kečap-anketa donela zanimljive rezultate
Posle toga javili su se brojni zbunjeni fanovi koji su pisali da kečap nikada nisu držali u frižideru, te su zatražili odgovor na pitanje – zašto u prodavnicama stoji na polici ako mu je mesto na hladnom.
Iz poznate kompanije na to su odgovorili anketom s pitanjem: „Gde vi držite kečap? Jer bi to morao biti frižider.”
Odgovorilo im je više od 9.000 ljudi, od kojih se 60 posto izjasnilo da kečap drže u frižideru, a 40 posto ga drži na nekom drugom mestu.
Pročitajte: Dve verzije, klasično i integralno - Testo za picu po receptu italijanskih majstora
„Zbog svoje prirodne kiselosti kečap je stabilan na polici”, naveo je brend. „To objašnjava zašto se proizvod ne nalazi u rashladnom delu vaše prodavnice. Međutim, tvrdimo da bi potrošači po otvaranju trebalo da ga odlože u frižider kako bi se održao kvalitet proizvoda.”
Sad znamo!
Pročitajte još
Poslednja nedelja pred Uskrs: Vernici treba da ispoštuju OVE običaje, a jedno je strogo zabranjeno
Običaji pred Uskrs koje treba ispoštovati
28/04/2024
Saznajte višeAco Pejović se prepolovio: Sa 100 kilograma do fit linije u pedesetim, evo i kako!
Dijeta Aca Pejovića idealna za brzo mršavljenje
28/04/2024
Saznajte višeProleće u rajskom vrtu: Zavirite u dvorište Jugoslave Drašković u srcu Beograda
Dvorište Jugoslave Drašković u Beogradu raj za oči
28/04/2024
Saznajte višeSavršeno ide uz pečenje, gotov za tren oka: Milica Milša ima sjajan recept za uskršnju trpezu
Recept Milice Milše za uskršnji umak
27/04/2024
Saznajte višeOdržana jubilarna 10. Pro-femina, konferencija magazina "Lepota i zdravlje”
U organizaciji magazina „Lepota i zdravlje”, u četvrtak 25. aprila, u Palati umetnosti Madlena u Beogradu, održana je jubilarna 10. konferencija Pro-femina
27/04/2024
Saznajte više
Komentari (0)