Treba li kečap držati u frižideru? Popularni proizvođač dao odgovor i razrešio dilemu

Treba li kečap držati u frižideru? Popularni proizvođač dao odgovor i razrešio dilemu

Autor: | 05/09/2023

0

Gde držati kečap? Ova tema prilično je zbunjujuća, a svako domaćinstvo ima svoj odgovor.

Shutterstock

 

Jedni kečap drže u frižideru, uvereni da je to jedini pravi način za čuvanje popularnog proizvoda, dok ga drugi smatraju artiklom kome je mesto na kuhinjskoj polici.

Pročitajte: Da li su kokice zdrave? Najnovija istražovanja rešila misteriju, ovo je prava istina o omiljenoj grickalici

U prodavnicama kečap ne stoji u frižideru, u restoranima ga možemo na stolu... Još kad tome dodamo bezbroj američkih filmova u kojima konobari na kraju dana treba da „venčaju kečap”, odnosno da sve ostatke iz teglica preliju u jednu, zaista nije jasan odgovor na pitanje gde ga držati, piše hellomagazin.hr.

Shutterstock

 

Da li je kečapu mesto u frižideru? Veliki proizvođač rešio dilemu

Da bi jednom zauvek prekinuo brojna pitanja koja svakodnevno dobija od ljubitelja njihovog kečapa, jedan kultni proizvođač objasnio je na Tviteru kako stoje stvari.

„Samo da znate, kečap ide u frižider!”, napisala je poznata kompanija u kratkom, ali jasnom tvitu na popularnoj društvenoj mreži.

Kečap-anketa donela zanimljive rezultate

Posle toga javili su se brojni zbunjeni fanovi koji su pisali da kečap nikada nisu držali u frižideru, te su zatražili odgovor na pitanje – zašto u prodavnicama stoji na polici ako mu je mesto na hladnom.

Shutterstock

 

Iz poznate kompanije na to su odgovorili anketom s pitanjem: „Gde vi držite kečap? Jer bi to morao biti frižider.”

Odgovorilo im je više od 9.000 ljudi, od kojih se 60 posto izjasnilo da kečap drže u frižideru, a 40 posto ga drži na nekom drugom mestu.

Pročitajte: Dve verzije, klasično i integralno - Testo za picu po receptu italijanskih majstora

„Zbog svoje prirodne kiselosti kečap je stabilan na polici”, naveo je brend. „To objašnjava zašto se proizvod ne nalazi u rashladnom delu vaše prodavnice. Međutim, tvrdimo da bi potrošači po otvaranju trebalo da ga odlože u frižider kako bi se održao kvalitet proizvoda.”

Sad znamo!

Shutterstock

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Shutterstock

Pročitajte još