Imao je 128 kilograma, nije mogao da se sagne, a onda se istopio: Dijeta Ace Sofronijevića skida 40 kilograma kao od šale

Imao je 128 kilograma, nije mogao da se sagne, a onda se istopio: Dijeta Ace Sofronijevića skida 40 kilograma kao od šale

Autor: | 22/08/2023

0

Sećate li se kako je harmonikaš Aca Sofronijević nekad izgledao? Danas biste ga na slikama iz tog perioda prepoznali samo po osmehu. U međuvremenu je izgubio 40 kilograma i promenio lični opis.

- Trenutak kada sam odlučio da povedem računa o sebi desio kada više nisam mogao da se sagnem da zavežem pertlu, mama mi je pomagala. U tom trenutku imao sam 128 kilograma, to je bilo 2008. godine – počeo je priču Sofronijević i priznao da mu sam početak nije bio lak.

Nebojša Babić

 
 

- Ja zaista volim da jedem, mislim da sam to nasledio od majke (smeh). Kada sam počinjao karijeru, 2000. godine, oformio sam bend koji se zvao „Buba prestiž“ i naše svirke trajale su do dva, tri sata noću. Na nastupima sam unosio veliku količinu alkohola, ali to nije bilo jedino zlo. Kada bismo svirku priveli kraju, otišli bismo na ogromnu picu ili metarsku palačinku i te ogromne količine hrane uz nespavanje, ne treniranje i stres dovele su do toga da sam ja konstantno jeo - iskreno je rekao Aca.

Pročitajte: Sa 128 na 85 kilograma - Pogledajte kako je Aca Sofronijević nekad izgledao FOTO

- Proces promene je dugotrajan i zaista nije lak. Međutim, ja imam veliku želju i volju za životom jer sam video koliko je loše biti gojazan i kako ne možeš ništa da uradiš... Početak moje dijete u smislu zdrave ishrane bio je da se obročim. Trudim se da uvek imam mnogo salate i trudim se da izbegnem da vezujem hleb sa ugljenim hidratima i nikad ne uzimam slatko posle obroka – kaže Sofronijević i otkriva kako sada izgledaju njegovi obroci.

Instagram

 

- Doručak su uglavnom neke kašice od heljde sa kombinacijama smrznutog voća, jaja, napravim neku salatu dobru, humus često pravim, integralni hleb, heljdu obožavam i super je varim i uglavnom je kod mene heljdin hleb. U zavisnosti od toga šta je bio doručak užina je uvek su te neke voćne stvari ili štanglica čokolade ili dve urme - otkrio je harmonikaš u emisiji RTS Ordinacija.

Pročitajte: Raskinuo sa voditeljkom, smuvao doktorku - Ova lepotica je nova devojka Ace Sofronijevića

- Za ručak se uvek trudim da imam nešto kuvano, uvek se trudim da to bude grašak ili sočivo ili pasulj koji vezujem sa jednim parčetom integralnog hleba. Meso sam naučio da je meni dovoljno 150 grama mesa maksimalno i ja sam apsolutno sit. Dva, tri puta nedeljno jedem meso, dva, tri puta jedem ribu ostalo je ta neka biljna hrana i uvek neka lagana večera - pričao je Sofronijević.

Podsetimo, Aca Sofronijević je nakon raskida veridbe sa voditeljkom Sanjom Ćulibrk, uplovio u vezu sa prelepom doktorkom.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Nebojša Babić

Pročitajte još