Da li ste čuli za zudle? Ana Ivanović podelila omiljeni letnji recept, klasika na zdrav način FOTO

Da li ste čuli za zudle? Ana Ivanović podelila omiljeni letnji recept, klasika na zdrav način FOTO

Autor: | 06/08/2023

0

Recept Ane Ivanović za laganu letnju salatu

Ana Ivanović na Instagramu redovno objavljuje jednostavne, brze i niskokalorične obroke, a njeni recepti i fotografije velika su inspiracija svima koji žele da promene način ishrane. Nekadašnja teniserka za letnje mesece predlaže osvežavajuće jelo puno zdravih masti i vlakana, sa dobro poznatim sastojkom u potpuno drugačijem izdanju.

Instagram

 
 

Ana je pripremila salatu sa pesto sosom, a zvezda njene činije su – zudle! Reč je o nudlama od cukini tikvica, vrlo popularnoj i daleko zdravijoj opciji za sve koji izbegavaju testenine i brašno.

Pročitajte: Recept Ane Ivanović za brzu poslasticu od samo tri sastojka, Luka i Leon je obožavaju

Za pravljenje zudli potreban vam je samo spiralni secko za rezance od povrća. Možete ih kuvati, pržiti ili najbolje jesti sirove, a ukoliko želite da ih termički obradite, spremne su za manje od tri minuta.

Shutterstock

 

Ako ne znate kako biste iskombinovali zudle sa drugim namirnicama, neka vam činija Ane Ivanović posluži kao inspiracija. Ona je svoje pomešala sa pesto sosom, kriškama avokada, bebi spanaćem, čeri paradajzom, matovilacem... Na vrh je dodala nekoliko listova parmezana koji je dodatno obogatio ovo zdravo, lagano i jednostavno jelo.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Brax

Pročitajte još