Džem od šljiva iz rerne po receptu Marka Kona: Tajna je u jednom sastojku, nikad se ne biste setili, a o ukusu ne treba raspravljati VIDEO

Džem od šljiva iz rerne po receptu Marka Kona: Tajna je u jednom sastojku, nikad se ne biste setili, a o ukusu ne treba raspravljati VIDEO

Autor: | 28/05/2023

1

Džem od šljiva po receptu Marka Kona morate da probate

Muzičar Marko Kon iznenadio je sve svojom transformacijom, kada je od 156 kilograma, skinuo neverovatnih 45 i potpuno promenio životne navike. Iako pretežno vodi računa o svom izgledu, kao i njegova supruga voditeljka Milica Kon, Marko da sebi malo oduška, pa tako nas na Instagramu počasti receptima iz svoje kuhinje koji nisu na listi "zdravih" jela.

Pročitajte: Drugi čovek - Znate li ko je mladić na fotografiji - U jeku korone njegovo prezime slušali smo svaki dan

Foto: Jakov Simović

 

- Gojazni ljudi se pravdaju hormonskim poremećajem, a to je skoro uvek tačno. Taj poremećaj kasnije podržava gojaznost, to je jedan začarani krug. Iza mene su bile ozbiljne pripreme, odricanja, saveti lekara, na endokrinološkom odeljenju dobio sam lekove, savete, pažnju, to je jedan vrlo naporan proces. Sada je stvar volje održati i znati, da ne treba da počnem da jedem čokoladu od trista grama. Početak je medicinska stvar, mora da vas savetuje neko ko ozbiljno zna šta radi. Metabolički proces mora da se sredi - ispričao je jednom prilikom Kon za Kurir.

Pročitajte: Milica Kon otvorila dušu - Pre deset dana saznala sam da imam rak, idite kod lekara, molim vas

Instagram

 

Nedavno je dom porodice Kon zamirisao na domaći džem od šljiva i to iz rerne. Da biste napravili ovaj slatki namaz, potrebne su vam iseckane šljive, šećer, a kao tajni sastojak Marko je ubacio ljute papričice. Sve sastojke sjedinite, stavite u pekač i pecite u rerni dok voće ne smekša.

 

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti