Da je Vlado Georgiev odličan kompozitor i pevač odavno nam je poznato, ali nema sumnje da se u njemu krije čitav niz talenata, pa i za kulinarstvo.
„Napravio sam proteinski hleb od bundeve, lana, mekinja (i još proteinskih vlakana) / 5 jezika +”, pohvalio se šarmantni Barba na Tviteru, na kojem je objavio fotografiju svog specijaliteta.
„Sudeći po slici i diše i miriše”, „Treba uvek naći nešto smisleno i raditi na sebi, kad je već ludilo napolju...” nizali su se komentari njegovih pratilaca, a mnogi od njih želeli su da dobiju recept.
Pročitajte: Kako vreme leti! Sofija i Elena Georgiev nisu više male, tata Vlado otkrio divne novosti FOTO
Ipak, Vlado Georgiev ostao je dosledan stavu vrhunskih kuvara, pa je tajnu zadržao za sebe. Hleb od bundeve je, osim što je zdrav, i ekonomičan, jer se može jesti nekoliko dana, a pravi se prilično lako.
Bundevu pecite u rerni dok ne postane meka, zatim je ispasirajte i ostavite da se prohladi. U posudu s mekinjama dodajte lan, dve merice proteinskog praha, kašičicu soli, pola kašičice sode bikarobe, pola kašičice praška za pecivo i pire od bundeve. Sve dobro sjedinite. Smesu ulijte u kalup i pecite na 175⁰C.
Pročitajte: 15 godina ne zna za bolest - Maja Volk podelila recept za zdravu poslasticu koju ćete napraviti još danas FOTO
Pročitajte još
Zlatna jaja privlače sreću i bogatstvo: Za farbanje vam je potreban samo OVAJ začin
Zlatna jaja privlače bogatstvo
25/04/2024
Saznajte višeOgromno dvorište sa bazenom i vila kakve nema Dedinje: Ovako Sonja i Nikola Lazetić žive na Avali
Dom Sonje i Nikole Lazetića šumski raj
24/04/2024
Saznajte višeDelta Auto grupa otvorila najsavremeniji multibrend servisni centar u zemlji
Delta Auto grupa otvorila najsavremeniji multibrend servisni centar u zemlji
18/04/2024
Saznajte višeProleće u dvorištu Verice i Veljka podno Avale, na samom ulazu u raj čeka vas iznenađenje FOTO
Dvorište Verice Rakočević je predivno
18/04/2024
Saznajte više
Komentari (0)