Da je Vlado Georgiev odličan kompozitor i pevač odavno nam je poznato, ali nema sumnje da se u njemu krije čitav niz talenata, pa i za kulinarstvo.
Petar Milošević
„Napravio sam proteinski hleb od bundeve, lana, mekinja (i još proteinskih vlakana) / 5 jezika +”, pohvalio se šarmantni Barba na Tviteru, na kojem je objavio fotografiju svog specijaliteta.
„Sudeći po slici i diše i miriše”, „Treba uvek naći nešto smisleno i raditi na sebi, kad je već ludilo napolju...” nizali su se komentari njegovih pratilaca, a mnogi od njih želeli su da dobiju recept.
Pročitajte: Kako vreme leti! Sofija i Elena Georgiev nisu više male, tata Vlado otkrio divne novosti FOTO

Twitter
Ipak, Vlado Georgiev ostao je dosledan stavu vrhunskih kuvara, pa je tajnu zadržao za sebe. Hleb od bundeve je, osim što je zdrav, i ekonomičan, jer se može jesti nekoliko dana, a pravi se prilično lako.
Bundevu pecite u rerni dok ne postane meka, zatim je ispasirajte i ostavite da se prohladi. U posudu s mekinjama dodajte lan, dve merice proteinskog praha, kašičicu soli, pola kašičice sode bikarobe, pola kašičice praška za pecivo i pire od bundeve. Sve dobro sjedinite. Smesu ulijte u kalup i pecite na 175⁰C.
Pročitajte: 15 godina ne zna za bolest - Maja Volk podelila recept za zdravu poslasticu koju ćete napraviti još danas FOTO
Pročitajte još
Osetite letnju oazu sunca, kulture i avanture
Antalija je pravi izbor za odmor
31/05/2023
Saznajte višeHrana za bolji vid: Zašto je jod važan za oči
Ono što jedemo može imati značajan uticaj na ono što vidimo
31/05/2023
Saznajte višeHyatt Regency Kotor Bay Resort najavljuje zvanično otvaranje 1. juna ove godine
Nov hotel u Boki Kotorskoj
30/05/2023
Saznajte višeŠta vas očekuje u novom broju MARIE CLAIRE-a?
Novi broj Marie Claire je pred vama
29/05/2023
Saznajte više
Komentari (0)